Nigeria:Noua luni in lanturi pentru Hristos
Adăugată de Dany82 in 08/10/2011, citită de 2.063 ori
Autor: infoCrestin.com, Categorie: Internațional
Nigeria:Noua luni in lanturi pentru Hristos

Akin are 25  de ani şi locuieşte în nordul Nigeriei,o regiune unde religia musulmana este stricta iar  preţul platit poate fi foarte scump  pentru cei care aleg să-şi mărturisească credinţa lor în Isus Hristos. După ce au aflat de convertirea sa, rudele lui  Akin a făcut totul să-i schimbe mintea si convingerile. L-au dus la unul dintre cei mai mari teologi islamici din regiune, apoi la Emir care are cea mai inalta autoritate a statului islamic. Acesta din urmă a mers atât de departe încât ia propus fiica sa în căsătorie dacă  renunţa la credinţa lui! Dar eforturile lor nu au avut succes: Akin a rămas fidel lui Isus Hristos.

Vazand ca nu renunta la Isus  familia lui l-a internat  într-un centru de reabilitare islamica unde a petrecut nouă luni în lanţuri legat de mâini şi de picioare. In fiecare vineri un religios islamic il forta sa faca rugăciunii  islamice.

După nouă luni petrecute in acel infern  în cele din urmă  Akin a fost adus in casa  tatalui său dar pentru ca nu renuntase la convingerile lui  a preferat sa fuga si sa se adaposteasca  la un pastor care mai pe urma ia gasit un loc de refugiu. Astăzi el este un elev într-o şcoală Biblica.

Când a fost întrebat despre cele nouă luni petrecute  în lanţuri pentru Hristos el a răspuns: ”cicatricile  lasate de lanţuri la picioare si maini imi reamintesc in fiecare zi că si Isus si-a dat viaţa pentru mine. ”

Sursa:www.infocrestin.com


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni