Motiv urgent de rugăciune: Pastorul iranian Youcef Nadarkhani ar putea fi executat in 24 de ore
Adăugată de danielnotar in 08/10/2011, citită de 2.690 ori
Autor: Posted by: Daniel Ioan Notar, Categorie: Anunțuri
Motiv urgent de rugăciune: Pastorul iranian Youcef Nadarkhani ar putea fi executat in 24 de ore
 

Motiv urgent de rugăciune: Pastorul iranian Youcef Nadarkhani ar putea fi executat in 24 de ore

Vă rog să mijlociți în rugăciune pentru pastorul iranian Youcef Nadarkhani, care ar putea fi omorât în cateva ore dacă nu va renunța în fața Curții de Judecată la credința lui în Domnul Isus. Se așteaptă ca o hotărâre definitivă să fie dată în 7 zile.

În data de 22 septembrie, 2010, pastorul a fost condamnat la moarte pentru că a părăsit Islamul, s-a convertit la Creștinism și a început să misioneze alți musulmani.

Curtea de Judecată reexaminează cazul pastorului iranian condamnat la moarte

 

Publicat la 23 iulie 2011,

 Curtea Supremă a fost de acord să reexamineze cazul pastorului iranian care a fost condamnat la moarte pentru apostazie. Judecătorii caută acum să clarifice dacă pastorul a fost musulman sau nu, înainte de a fi creștin. Dacă se va demonstra că pastorul a fost un musulman „adevărat” și dacă acesta nu se lasă de credința în Isus, atunci pedeapsa cu moartea rămâne valabilă.

Există de asemenea teama că pastorul Youcef ar putea fi executat înainte ca să fie examinat cazul său. Rugați-vă în continuare pentru pastorul Youcef ca să poată face față presiunii severe de a-L renega pe Mântuitorul lui. Rugați-vă ca oficialitățile să regrete actele de nedreptate făcute EmbedEmbed this video on your site , asupra pastorului. Rugați-vă pentru eliberarea

lui





Iranul “anulează” pedeapsa cu moartea pentru pastorul Youcef Nadarkhani, dar acesta se află încă în închisoare

Publicat la 5 iulie 2011


Curtea Supremă din Iran a anulat pedeapsa cu moartea în cazul pastorului Youcef Nardarkhani, acuzat de apostazie pentru că s-a convertit de la Islam la Creștinism. (Dan Wooding, fondator al ASSIST Ministries)
Avocatul pastorului, Mohammad Ali Dadkhah, a declarat duminică, 3 iulie, 2011, pentru AFP:
„Curtea Supremă a anulat sentița de moarte și a trimis cazul înapoi curții din Rasht (orașul natal al pastorului Youcef), cerând-i pastorului să se căiască”.
Nadarkhani, în vârstă de 33 de ani, s-a convertit de la Islam la Creștinism la vârsta de 19 ani și a devenit pastor pentru o comunitate evanghelică mică, numită Biserica din

Iran.

Avocatul său a spus că verdictul i-a fos t citit prin telefon și că acesta va trebui să plece la Rasht, unde are loc procesul de judecată. Acesta a spus că și el însuși a  fost condamnat duminică de către o Curte de Judecată din Teheran la 9 ani de închisoare și 10 ani de suspendare din practica de avocat sau de predare a avocaturii în universități pentru că acesta a făcut „acțiuni și propagandă împotriva regimului Islamic”.
Avocatul a spus că a fost acuzat de cooperare cu Centrul pentru Apărarea Drepturilor Omului și pentru că a dat interviuri la stațiile radio din străinătate.
„Am 20 de zile ca să fac apel”, a spus avocatul pastorului.
Pastorul este căsătorit și are  doi băieți în vârstă de 8 și 6 a ni. Aceștia au fost înscriși la o școală din loc când guvernul a decis ca toți copiii să fie învățați despre Islam, inclusiv cei din familiile creștine.
Pastorul Youcef a mers la școală și a protestat bazat fiind pe Constituția Iranului, care permite libertatea pentru practicarea religiei. Ca rezultat, a fost arestat în 12 octombrie, 2009. Mai târziu, a fost acuzat de apostazie și evanghelizarea musulmanilor.
De când această știre a fost difuzată pe mai multe surse, milioane de creștini din lume s-au rugat pentru pastor ca sentița de condamnare la moarte să fie retrasă, iar acum aceștia se pot bucura că Dumnezeu le-a răspuns rugăciunilor lor.
Cu toate acestea, potrivit spuselor lui Jason DeMars de la Present Truth Ministries, care a fost mereu la curent cu acest caz, vestea aceasta nu este în totalitate bună pentru pastorul Youcef:
„Am auzit niște mesaje foarte încurcate asupra verdictului fratelui Youcef. Inițiat, sursele noastre au primit vestea că sentița de condamnare la moarte a fost anulată de către Curtea Supremă. Acest fapt a fost comunicat la doi avocați din două orașe diferite. Acum se pare că decizia de anulare a pedepsei cu moartea a căzut la alegerea Curții de judecată locale, iar acest lucru se va face doar cu condiția ca fratele Youcef să se căiască. Tipic, Curtea Supremă ar fi trebuit să anuleze sentița fără nici o condiție. Se pare că există o anumită presiune asupra lor de a nu-l executa pe fratele Youcef. Aceștia au amânat deja de 2 ori verdictul. Eu cred că acesta este un lucru bun și trebuie să continuăm ceea ce am făcut până acum. Trebuie să continuăm să facem presiuni prin puterea rugăciunii. Dumnezeu mișcă inimile, să continuăm să ne rugăm. Trimiteți e-mailuri ambasadelor și de asemenea, trimiteți scrisori fratelui Youcef care se află acum în închisoare.”





Un pastor iranian închis ar putea să mai aibă câteva zile de trăit

Publicat la 30 iunie 2011

Pastorul Youcef Nadarkhani, acuzat de apostazie și condamnat la moarte, s-ar putea să mai aibă câteva ore, sau zile de trăit.

Jason DeMars de la Presenttrurhmn.com, a spus:

„Am fost înștiințați că fratele Youcef Nadarkhani a fost acuzat de apostazie și condamnat la moarte de către Curtea Supremă din Iran. La început, îl vor întreba pe Youcef dacă regretă și dorește să redevină musulman, iar dacă acesta nu dorește, îl vor executa. Modul în care se desfășoară acest lucru nu este anunțat din timp, ci se acționează oricând și oricum doresc ei. Nu se mai poate face nimic acum din Iran. Singurul lucru care ar putea schimba decizia luată este presiunea internațională.”

Pastorul Youcef Nadarkhani este în vârstă de 33 de ani și este din Rasht , provicina Gilan din Iran. În ultimii 10 ani, acesta a păstorit câteva biserici din Iran. A fost închis în decembrie, 2006, sub acuzația de apostazie (părăsirea Islamului pentru Creștinism) și evanghelizare, dar a fost eliberat doi ani mai târziu.

DeMars a mai declarat:
„Vă rugăm, luați legătura cu autoritățile din zona și țara în care locuiți și vorbiți-le despre cazul lui Youcef. Faceți acest caz de cunoscut în toată presa internațională pentru ca Youcef să poată fi eliberat.”
Să mijlocim în rugăciune pentru pastorul Youcef, ca Dumnezeu să îl întărească și dacă este voia Lui, să îl elibereze.






Pastorul iranian Youcef Nardarkhani se confruntă cu execuţia

Publicat la 9 decembrie 2010

http://www.farsinet.com/persecuted/images/pastor_youcef_nadarkhani_wife_kids.jpgPastorul Youcef si sotia lui, Tina

Soarta unui pastor creştin din Iran se află în mâinile sistemului judiciar din Iran. Youcef Nardarkhani, pastor al unei biserici care numără în jur de 400 de persoane, a fost acuzat de apostazie şi condamnat la moarte pentru presupusa renunţare la credinţa musulmană şi convertirea la creştinism.

Pe data de 22 septembrie, Curtea de Judecată din provincia Gilan a dat o sentinţă de condamnare la moarte acuzându-l de apostazie. Sentinţa de condamnare la moarte este încă amânată oficial. Potrivit cu rapoartele de ştiri, scopul este să pună presiune pe pastor să renunţe la Hristos.

Todd Nettleton de la VOM, SUA, a declarat: „Avocatul lui Nardarkhani a făcut recurs şi aşteptăm acum să vedem ce va face curtea de judecată în acest caz.”

Nardarkhani ar fi primul creştin din ultimii 20 de ani care ar fi executat pentru apostazie. Nettleton spune: „Biserica lui Isus Hristos din Iran creşte într-un ritm incredibil, musulmanii vin la Hristos într-un număr foarte mare. De acest lucru se teme Guvernul.”

Două articole din constituţia iraniană asigură creştinilor „dreptul de a se închina liber şi de a forma societăţi religioase”. Un alt articol „obligă conducerea iraniană să respecte drepturile creştinilor din Iran”.

Să ne rugăm ca Dumnezeu să umple cu pace pe pastorul Youcef şi familia lui. Să ne rugăm pentru acest caz, ca Youcef să fie eliberat.




Un pastor iranian acuzat de «crime de gândire» este condamnat la moarte prin spânzurare

http://presenttruthmn.com/wp-content/uploads/2011/07/134828_1610920124773_1589340966_1371383_8308420_o-238x238.jpgPublicat la 25 noiembrie 2010

Un tribunal iranian a transmis o condamnare la moarte unui pastor crestin, care a fost gasit vinovat de asa-numitele «crime de gandire», raporteaza Michael Ireland,corespondent sef la ASSIST News Service.
Potrivit site-ului www.presenttruthmn.comverdictul oficial a fost livrat, in scris, pastorului Youcef Nadarkhani, verdict care spune că acesta va trebui sa fie urgent spanzurat pentru crima de apostazie.
Purtatorul de cuvant al lui Jason DeMars de la Present Truth Ministries, spune: «Exista un timp de 20 de zile pentru a face recurs si avocatul Youcef chiar acum incepe acest proces.»
Nevoile de rugaciune pentru aceasta desfasurare sunt multe, a spus DeMars intr-un e-mail trimis la ASSIST News Service.
«Rugati-va pentru Youcef ca Dumnezeu sa ii dea pace si putere si ca Dumnezeu sa lucreze pentru el, ca el sa fie eliberat. Rugati-va, de asemenea, pentru sotia si copiii sai, acest lucru este extrem de dificil pentru ei.»
«Ne incredem in Domnul nostru ca ii va da pacea care vine doar de la Mangaietorul. Rugati-va ca Biserica din Iran sa ramana puternica, iar credinta lor sa nu fie zdruncinata si ochii lor sa ramana la Isus Hristos. Rugati-va, de asemenea, pentru oficialii locali care se ocupa de acest caz in Iran, pentru ca inimile lor sa fie schimbate si ca ei sa experimenteze mantuirea prin Isus Hristos», a spus el.
DeMars a concluzionat: «Frati si surori, este foarte important ca noi sa mijlocim in mod constant pentru fratele nostru Youcef. Am incredere ca dupa cum Domnul ne conduce pe fiecare in parte, Youcef va fi ridicat inaintea Domnului cu rugaciune si cu post.«Rugaciunea fierbinte a celui neprihanit valoreaza mai mult»(Iacov5:16).
DeMars incurajeaza crestinii din intreaga lume sa se roage pentru pastorul Youcef, citandu-l peWilliam Branham, care a spus: « Rugaciunea schimba lucrurile. Rugaciunea este cea mai puternica arma care a fost vreodata pusa in controlul unei fiinte umane.Nu exista nici o bomba atomica sau nici o bomba cu hidrogen la fel de puternica precum rugaciunea»





IRAN: Pastor iranian condamnat la moarte

http://1.bp.blogspot.com/-6Q7eZaOYpuU/TjLfWyONSsI/AAAAAAAAB3o/J1wnx_aNID8/s1600/yusef-nadarkhani21.jpgPublicat la 22 octombrie 2010

Pastorul Youcef si sotia lui

Creștinii din Iran au raportat faptul că pastorul Youcef Nardarkhani a fost condamnat la moarte pentru „o crimă dură”. Pastorul Youcef, lider al Bisericii Evanghelice „Biserica Din Iran”, a fost arestat în octombrie, 2009,după ce a protestat împotriva unei decizii a Guvernului care cerea ca fiul lui Youcef să studieze Coranul.

Persoanele de contact de la VOM (Vocea Martirilor) au confirmat faptul că pastorul a fost judecat în ultimele săptămâni la Curtea Supremă Assize, din provincia Gilan, dar nu s-a dat un verdict oficial. Dacă oficial va fi condamnat la moarte, iar pastorul va fi executat, execuția lui va fi prima execuție judiciară a unui creștin din Iran în ultimele două decenii.
Să ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvinteze cu pace pe pastorul Youcef și familia sa și ca ei să rămână credincioși lui Dumnezeu, știind că El are grijă de copiii Lui. Rugați-vă pentru cei ce se ocupă de cazul pastorului, ca Dumnezeu să le schimbe inima și aceștia să își schimbe decizia de condamnare.
Să ne rugăm pentru toți creștinii iranieni care sunt închiși, ca ei să folosească închisoarea pentru slăvirea lui Dumnezeu .

http://eugenecho.files.wordpress.com/2011/09/nadarkhani-4001.jpg?w=400&h=300

http://incontext.webs.com/Youcef%20and%20sons.jpg

http://www.via-dolorosa.de/wp-content/uploads/2011/07/youcef_nadarkhani-.jpg

 

 

CLICK HERE to read more

Read more & Source : CLICK HERE to read complete article


Leave a comment and / or appreciate the article!

Posted by: Daniel Ioan Notar

Taken at & Read more:» http://www.radio-elshaday.de/

Taken at & Read more:» http://www.radio-megapower.de/

Taken at & Read more:» http://christliche-radiosender.blogspot.com/

 


Știre preluată de pe www.radio-elshaday.de
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni