“Noaptea Puterii” pentru credinciosi
Adăugată de Katarina in 05/09/2011, citită de 2.603 ori
Autor: ChristianTelegraph, Categorie: Internațional
“Noaptea Puterii” pentru credinciosi

 

Luna August, Ramadanul- la musulmani, in  timpul careia milioane de musulmani de pe tot globul pamantesc au postit, s-au rugat, si au facut fapte bune. Ramadan este luna sfanta a Islamului, in timpul careia, musulmanii cred ca, profetul Mahommed a primit cartea sfanta a Islamului, Qur’anul. Pe tot parcursul lunii, musulmanii se abtin de la mancare si apa pana la asfintitul soarelui, unii dintre ei calatorind spre orasul sfant Mecca. In timpul Ramadanului, musulmanii sunt mult mai sensibili la problemele spirituale, interesandu-se de Dumnezeu asa cum nu o fac in celelate luni ale anului. Aceasta deschiderea catre Dumnezeu in timpul Ramadanului, ii provoaca pe multi crestini sa se roage zilnic pentru musulmani.

Noaptea  Puterii sau Noaptea Destinului din timpul Ramadanului este noaptea in care profetul Mahommed a avut primele revelatii. Pe parcursul intregii noptii, mai mult decat poate in alta noapte musulmanii se roaga si sunt interesati de spiritualitate.  Ei cred ca Dumnezeu in acea noapte va raspunde rugaciunilor lor si le va schimba destinul” explica Fouad Masri  fondatorul Crescent Project. “Asa ca, in acea noapte, multi musulmani isi petrec mult timp in rugaciune, recitand din Qur’an iar cei mai devotati incearca sa foloseasca acea noapte ca o cale de a-si schimba soarta, de a-si schimba destinul pentru anul ce urmeaza. Pentru ca musulmanii se roaga mai mult in acea noapte, crestinii se roaga si mai mult ca niciodata pentru musulmani.” Exista crestini care se intalnesc si se roaga pentru musulmani, pentru ca musulmanii sunt intr-o stare de spirit foarte potrivita, poate pentru ca se gandesc la vesnicie sau poate ca se gandesc la sorta lor” afirma Masri.

Rugaciunea este vitala. Deja in luna august, Crescent Project a vazut musulmani care se intorc la Cristos ca rezultat al rugaciunilor celor credinciosi. “Vedem roadele acelor rugaciuni, in primul rand, in deschiderea inimilor musulmanilor, ei fiind mult mai deschisi la Evanghelie decat au fost ei vreodata. Al doilea lucru sunt schimbarile pe care le vedem in lumea musulmana.” Cum lumea musulmana continua sa evolueze cu noi guverne si alte cai de gandire alternativa oamenii incep sa-si puna intrebari cu privire la Islam. “Rugaciunile asteapta un raspuns si se primeste treptat: deschiderea societatii, deschiderea musulmanilor, apoi musulmanii se intorc la Hristos.”


Știre preluată de pe www.christiantelegraph.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni