6.000 de tineri englezi, aşteptaţi la un concert creştin
Adăugată de Dany82 in 31/08/2011, citită de 1.960 ori
Autor: infoCrestin.com, Categorie: Internațional
6.000 de tineri englezi, aşteptaţi la un concert creştin

Peste 6.000 de oameni sunt așteptați la începutul lunii septembrie în orașul britanic Leicester, pentru a li se spune că „Iisus îi iubește”.

Un nou eveniment din seria concertelor Jesus Loves You (susţinut şi în România în anul 2002), a fost programat pentru data de 10 septembrie la Humberstone Gate, Leicester. Potrivit Christian Today, concertul va fi condus de formaţiile de muzică creştină contemporană Resonance și The Oaks şi este destinat tuturor categoriilor de vârstă.

Prezentarea cu titlul „How Great Is Our God” (Cât de măreț este Dumnezeul nostru), adaptată după compoziţia artistului Chris Tomlin va deschide programul care va include intervenţiile artistice ale unui cor internaţional, precum şi numeroase discursuri susţinute de evanghelişti.

“Simt că propovăduindu-L pe Isus pe străzile din Leicester este o cauză care merită extraordinar de mult, dar cea mai mare motivație a mea este dorința de a vedea bisericile din toate denominațiunile lucrând împreună și împărtășind Evanghelia,” a mărturisit Paul Hall organizatorul acestui program relateaza revista semneletimpului.


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni