... am fost în temniţă, şi aţi venit pe la Mine.
Adăugată de gramma in 08/08/2011, citită de 2.064 ori
Autor: Gramma.ro, Categorie: Diverse
... am fost în temniţă, şi aţi venit pe la Mine.

Impreuna daruim o sansa

 Stiati ca sunt mai mult de 28.000 de detinuti in Romania si peste 14.000 de romani inchisi in alte state? Stiati ca sansa lor de reabilitare si reintegrare in societate scade cu fiecare zi petrecuta sub detentie?  Si pentru ei a murit Cristos, si pe ei ne indeamna Cristos sa ii vizitam, si lor trebuie sa le oferim o sansa.

 Fundatia Rescue din Cluj Napoca viziteaza si ofera o sansa detinutilor din penitenciare de peste 15 ani. Ani incarcati de emotii, de evenimente dar mai ales de rezultate neasteptate insa binecuvantate. In urma acestor ani, cei ce compun fundatia Rescue (dl. Cosmin Giurgiu si ceilalti colaboratori) au realizat ca lectura cartilor nu numai ca este poarta spre libertatea mult dorita dar este si punctul de sprijin pentru o mai buna integrare in comunitate (prin cresterea nivelului de educatie si cultura). De aceea, in perioada aceasta, Fundatia Rescue strange carti (carti educationale si beletristica in limba romana) pentru inchisorile din Romania si din strainatate.

 Pentru a oferi tuturor o sansa de a darui celor din inchisoare o carte, Libraria Gramma.ro s-a alaturat acestei campanii. Astfel, pentru orice comanda data pe gramma.ro in perioada 1 august-30 septembrie 2011, libraria gramma.ro va darui o carte fundatiei rescue si prin ea detinutilor din inschisoare.

 Pentru a sprijini aceasta initiativa puteti sa:

- Daruiti o carte fundatiei rescue - http://www.rescue.ro

- Cumparati produsele dorite pe www.gramma.ro. Pentru comanda dvs. libraria gramma.ro va darui o carte fundatiei Rescue.

 

Proiectul este sprijinit de numerosi blogari evanghelici si are ca parteneri media: www.radiofiladelfia.ro  si www.radiounison.ro

 

 


Știre preluată de pe www.gramma.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni