Misiune prin media in Turcia
Adăugată de proflorin in 27/07/2011, citită de 1.929 ori
Autor: Florin Iosif, Categorie: Internațional
Misiune prin media in Turcia

 

Turcia este o ţară musulmană! Evanghelizarea clasică nu este posibilă. Misionarii nu pot predica liber, nu au dreptul să dăruiască Biblii. Oamenii nu aud de Hristos.

În perioada 5 – 15 septembrie 2011, o echipă formată din profesori şi studenţi de la secția Jurnalism – Pregătire Media a Colegiului Biblic Est European va pleca în Izmir pentru a sprijini lucrarea de misiune a unui absolvent CBEE, stabilit ca misionar în Turcia, prin câteva seminarii media adresate tinerilor liceeni din Izmir.


Studenţii creştini vor interacţiona cu tinerii turci un domeniul media şi îi vor expune mesajul creştin. Li se vor oferi oportunităţi media şi resurse media prin care ei să devină conectaţi la mesajul creştin. Studenţii vor fi expuşi la ceea ce înseamnă evanghelizare neconvenţională, fiind provocaţi la o viaţă de misiune ca specialist media.

Dăruieşte pentru misiune.

Eşti provocat să contribui la strângerea fondurilor necesare misiunii în Turcia. Pentru fiecare persoană care va participa este nevoie de minimum 400 de Euro. Poţi trimite donaţia ta în contul Fundaţiei EEBC, cu menţiunea: Turcia, prin mandat poştal sau prin paypal.



Știre preluată de pe www.cbee.ro
Opțiuni