"Înviorare" - seară canadiană la "Templul Închinării" din Sibiu
Adăugată de PaulaGhinea in 08/07/2011, citită de 1.961 ori
Autor: Paula Ghinea, Categorie: Evenimente
"Înviorare" - seară canadiană la "Templul Închinării" din Sibiu

 

Julie este o tânără născută în România, dar care a părăsit ţara, împreună cu părinţii ei de la o vârstă foarte fragedă. De ceva vreme Dumnezeu i-a pus pe inimă Sibiul. După mult post şi rugăciune Dumnezeu a trimis aici o echip de 12 tineri să ne slujească.

Dar cel mai bine îi lăsăm să se prezinte singuri, într-un material redactat de pastorul de tineret Barrie Thiessen, care însoţeşte grupul.

 

„Suntem un grup de tineri din biserica City Life Church din oraşul canadian Chilliwack (Columbia Britanică), entuziasmaţi de ceea ce Dumnezeu face nu doar în vieţile noastre, ci pe întreg pământul! NU doar că credem, dar ŞTIM că „Împărăţia cerurilor se ia cu năvală” (Matei 11:12) şi ştim, de asemenea, că Dumnezeu Îşi zideşte biserica „şi porţile Locuinţei morţilor (Iadului) NU o vor birui” (Matei 16:18). Suntem entuziasmaţi să fim parte a ceea ce Dumnezeu face pe pământ, să fim parte a unei împărăţii care se extinde; o împărăţie care CÂŞTIGĂ!

De multă vreme aveam pe inimă să trimitem o echipă în România şi iată că în sfârşit ni s-a dat această oportunitate şi nu pot spune cât de încântaţi suntem cu toţii că vom veni să vă cunoaştem. Credem că Dumnezeu a creat această echipă pentru un scop divin, şi suntem încântaţi să fim mâinile şi picioarele lui Dumnezeu în acţiunea de evanghelizare din comunitatea voastră şi de a vorbi despre dragostea lui Isus oamenilor care nu cunosc acest lucru şi de a-i întări pe cei care de ani de zile Îl slujesc pe Dumnezeu cu credincioşie.

Dorim să venim şi să slujim pentru biserica locală. Nu venim cu propria agendă. Venim să fim o binecuvântare, peste ceea ce deja se întâmplă în oraşul şi bisericile voastre. Venim să zidim împreună şi să vă slujim şi credem că Dumnezeu va adăuga la numărul vostru.

Credem în transformări DE DURATĂ în vieţile oamenilor; pentru că aşa cum Dumnezeu lucrează în vieţile oamenilor, lucrurile care se vor întâmpla nu se vor împrăştia ca un vapor, ci, din contră, vor fi un stimulent de creştere spirituală pentru cei care vor auzi Cuvântul.

Credem că echipa noastră vine ca „o gură de aer proaspăt”. Aşa cum am spus anterior, venim să vă zidim şi să vă întărim pe VOI. Vrem să venim să aducem o revigorare şi dragostea lui Dumnezeu pentru cei care, probabil, au obosit. Rugăciunea noastră este ca voi „Să nu obosiţi în facerea binelui; căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală” (Galateni 6:9)

Credem că va fi o reacţie catalizatoare atunci când vom sluji împreună şi că lucrurile pentru care biserica voastră s-a rugat, le-a crezut şi susţinut se vor întâmpla. „Oricine vine la El trebuie să creadă că El există şi că Îi răsplăteşte pe cei care îl caută cu credincioşie” 

Rugăciunile voastre nu s-au pierdut în neant şi credem că rugăciunile care nu au primit încă un răspuns îl vor primi pe măsură ce Duhul Sfânt va rupe toate barierele în numele vostru!

Biblia ne spune că acolo unde este unitate Dumnezeu aduce binecuvântări (Psalmul 133). Suntem încântaţi să colaborăm cu voi şi să slujim în unitate, conform viziunii pe care Dumnezeu a pus-o în inimile voastre. Suntem încântaţi să slujim ca un singur trup de credincioşi, pentru gloria, onoarea şi lauda lui Isus Hristos şi să vedem modul de acţiune supranaturală a lui Dumnezeu.

Încă o dată, această echipă formată din 12 tineri este extrem de entuziasmată să vă întâlnească şi să fie împreună cu voi. Aşteptăm să legăm relaţii cu fiecare dintre voi, dar, în primul rand să promovăm şi să zidim împărăţia lui Dumnezeu în săptămânile care urmează.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!” 

Tinerii canadieni şi-au intitulat vizita şi slujirea pe care o vor avea "Înviorare". Aceştia vor sluji duminica, 10 iulie, la Centrul Creştin "Templul Închinării" din Sibiu (Calea Dumbrăvii nr.18 www.templulinchinarii.ro), atât în cadrul slujbei săptămânale de la ora 10,00, dar şi cu ocazia unei seri speciale pentru tineri, de la ora 17,00.

Aşadar dacă ai nevoie de înviorare în viaţa ta te aşteptăm să ne închinăm împreună!


Știre preluată de pe www.templulinchinarii.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni