"Un suflet sănătos, într-un trup sănătos" - acţiune pentru copii la Sibiu
Adăugată de PaulaGhinea in 07/07/2011, citită de 1.551 ori
Autor: Paula Ghinea, Categorie: Anunțuri

Asociaţia Creştin-Umanitară „Kinonia” vă invită sâmbătă, 9 iulie, ora 17,00 în Parcul Sub Arini din Sibiu, unde vor fi organizate o serie de activităţi pentru copii în cadrul acţiunii „Un suflet sănătos, într-un trup sănătos”.

Copiii vor putea urmări, în cadrul a şase staţii de joacă, povestea lui „Marcel murdărel”, un băieţel certat cu apa şi săpunul, dezordonat, care nu ascultă de părinţi şi care, din această cauză, şi-a pierdut toţi prietenii.

Copiii, împreună cu responsabilii din cadru fiecarei staţii, vor discuta despre problemele lui Marcel şi vor identifica modalităţile de soluţionare a acestora, în aşa fel încât, în final, „Marcel murdărel” să se transforme în „Marcel curăţel” şi să îşi recâştige prietenii.

Asociaţia Creştin-Umanitară „Kinonia” consideră că este important ca părinţii şi societatea să insufle copiilor încă de la cele mai fragede vârste valori morale sănătoase, în condiţiile în care non-valorile sunt tot mai mult promovate, devenind, din păcate, modele de viaţă pentru copii şi adolescenţi.


Știre preluată de pe www.templulinchinarii.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni