Pastor iranian: recursul pedepsei cu moartea a fost respins!
Adăugată de BenHur in 30/06/2011, citită de 2.329 ori
Autor: Prison Alert, Categorie: Diverse
Pastor iranian: recursul pedepsei cu moartea a fost respins!

 

 Curtea suprema Iraniana a sustinut condamnarea la moarte a unui pastor acuzat de apostazie si evanghelizare a musulmanilor. Pastorul Youcef Nadarkhani, 34, a fost in inchisoare din Octombrie 2009, si recursul pedepsei cu moartea a fost respins de catre Curtea Suprema Iraniana pe 28 iunie, 2011.Ar trebui sa fie executat prin spanzurare. In cazul in care acesta ar fi executat, ar fi primul ordin de executie al unui crestin in Iran in 20 de ani. 

 "In acest moment nu mai este nimic de facut pentru a schimba situatia aceasta",  a spus o persoana contact de la VOM. "Ea poate fi efectuata in orice moment. Singurul lucru pe care il putem face este sa atragem atentia internationala in aceasta problema."

 Nadarkhani, un pastor din Rasht, la aproximativ 750 mile nord-vest de Tehran, a fost arestat in 2009 dupa ce a protestat o polita guvernamentala care cerea copiilor, (inclusiv ai sai, de 8 si 9 ani), sa studieze Coranul la scoala. Nadarkhani le-a spus oficialilor scolii ca Constitutia Iranului permite libertatea practicii religioase . Ca urmare a prostestului sau, politia secreta l-a chemat in fata tribunalului si l-au arestat pentru protestari. Acuzatiile au fost mai tarziu modificate pentru apostazie si evanghelizare a musulmanilor. Nadarkhani a fost judecat pe 21-22 Sept. 2010, de catre judecatoria Tribunalului Revolutionar si sentintat cu moartea pe 13 Noiembrie pt apostazie. 

 Nadarkhani este in inchisoarea din Lankan, unde autoritatile au folosit diverse metode, inclusiv medicamentatie, pentru a-l converti inapoi la Islam, conform "Ministerului Adevaralui Prezent." 

 Dupa ce Nadarkhani a refuzat sa se converteasca, sotia lui a fost arestata,judecata, fara un avocat, si pusa in inchisoare pe viata. A fost ulterior eliberata dupa ce un avocat a facut recurs.

 Copiii lui Nadarkhani au fost in grija unei rude cat timp ei au fost amandoi inchisi.

 Va rugam sa-l aduceti inaintea Domnului pe Nadarkhani in rugaciuni si sa cereti eliberarea lui. Puteti intra pe profilul  www.prisoneralert.com pentru a da email oficialilor guvernamentali, in numele lui. 


Știre preluată de pe www.prisoneralert.com
Doamne nu suntem vrednici de mila ta dar indurate si iti arata SLAVA si PUTEREA, eliberand prin bratul TAU puternic pe acest slujitor al tau. Cum ai facut cu apostoli TAI in trecut asa poti face si in prezent. AMIN.
Adăugat în 30/06/2011 de dany85
rugaciunea o fac in "odaita" iar stirea aceasta o transmit prin mass-media asa cum pot INSA aici nu pot sa notez altceva decat ca cea mai mar eparte a musulmaniilor vor drepturi la maxim in celelalte tari in timp ce pe crestini ii maltrateaza si ii ignora asa cum procedeaza in acest caz. Oare nu cumva aceasta e inca o dovada ca Allah e tot una cu Jehova (Domnul Dumnezeul evreiilor) ?

Insemnatatea numelui Allah e una incredibil de frumoasa in schimb practiciile dovedesc ca Allah nu e tot una cu Tatal Domnului Iisus
Adăugat în 04/07/2011 de eutih
Opțiuni