Inscriere - Centrul Roman de Studii Transculturale
Adăugată de dani_buje in 28/06/2011, citită de 1.937 ori
Autor: Daniel Bujenita, Categorie: Anunțuri
Inscriere - Centrul Roman de Studii Transculturale

Inscriere - Centrul Roman de Studii Transculturale!

 
Centrul Roman de Studii Transculturale Constanța, oferă instruire misionară avansată și pregatire temeinică pentru misiunea transculturală, îmbinând efficient predarea teoretică la clasa cu practica efectuată de studenți în zonele de misiune.
 
Programul școlii are o durată de doi ani: cursuri biblice de bază și cursuri introductive despre misiune în anul întâi, iar în anul doi - instruirea specifică în domeniul misiunii.
 
Înscrierile se pot face pană la data de 15 August. Absolvenţii altor instituţii biblice se pot înscrie direct în anul II.
 
CRST oferă și cursuri modulare! În perioada 26 August – 07 Octombrie 2011 se desfășoară o nouă sesiune de “Studii Internaţionale despre Islam din România” predate de profesori cu experiență și reputație internațională. Cei interesaţi pot opta pentru pachete de două, patru sau şase săptămâni.
 
Pentru detalii apelaţi Centrul Roman de Studii Transculturale telefonic: 0241-583246, 0741-159203, prin e-mail la: [email protected] sau vizitați site-ul www.crst-ct.ro.
 
 
http://crst-ct.blogspot.com/2011/05/inscriere-centrul-roman-de-studii.html

Știre preluată de pe crst-ct.blogspot.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni