SOCANT – Tanti Rozaria traieste in conditii greu de imaginat – VEZI VIDEO SI FOTO
Adăugată de SperantaRO in 14/02/2011, citită de 3.624 ori
Autor: Speranta penru Romania, Categorie: Anunțuri
SOCANT – Tanti Rozaria traieste in conditii greu de imaginat – VEZI VIDEO SI FOTO

VEZI VIDEO SI FOTO AICI: 

http://sperantapentruromania.ro/2011/02/13/socant-tanti-rozaria-traieste-in-conditii-greu-de-imaginat/

Tanti Rozaria sta imobilizata la pat fiind foarte bolnava. Cu ajutorul unor donatori si voluntari cu inima sensibila am reusit sa facem curat in casuta dansei, sa cumparam cateva lucruri necesare in casa si cel mai important, o SOBA noua, deoarece soba veche nu mai functiona deloc si era frig in casa ca si afara.  Acest lucru a bucurat-o enorm pe tanti Rozaria, deoarece demult spera si se ruga pentru putina caldura, mai ales ca nu se poate nici macar misca pentru ca sa se incalzeasca. Era intr-o stare deplorabila. Dorim ca sa continuam lucrarile incepute la tanti Rozaria.

Dupa cum se vede si in fotografii, casuta ei nu este intr-o stare buna. Pe jos este pamant, peretii sunt crapati, nezugraviti, tencuiala este cazuta si inca mai cade. De asemenea, tanti Rozaria mai are nevoie de medicamente, de scutece pentru adulti si alte obiecte necesare pentru ca starea ei de sanatate nu este foarte buna. Este nevoie de putin efort pentru a restabili putina ordine in casa. Dorim sa adresam multumiri speciale tuturor celor care au donat bani pentru ca acest proiect sa prinda contur si tanti Rozaria sa fie ajutata, scoasa din conditiile groaznice in care se afla.

Deocamdata am reusit doar putin din ceea ce trebuie facut. Dar speram ca sa putem sa terminam ceea ce ne-am propus, cu ajutorul dumneavoastra, a donatorilor si a voluntarilor. VA MULTUMIM!

Pentru detalii sau sugestii, ve rugam sa ne scrieti la adresa de email [email protected] sau sa ne contactati la tel. 0764142756.

Cei care doresc sa o ajute, sa doneze, pot face acest lucru in urmatoarele feluri:

1. Online direct cu cardul la meniul DONEAZA

2. Prin PayPal la meniul DONEAZA

3. In conturile Asoc. Speranta pentru Romania de mai jos”

-IN LEI direct, în contul bancar al organizatiei noastreRO39RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank, Chisineu Cris

-IN EURO direct in contul bancar al organizatiei noastre RO 24 RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU


Știre preluată de pe www.sperantapentruromania.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni