Ai auzit? S-a lansat Altfel de Click!
Adăugată de Softy in 28/01/2011, citită de 2.084 ori
Autor: Anonim, Categorie: Anunțuri
Ai auzit? S-a lansat Altfel de Click!

Ai de reglat nişte conturi cu părinţii? Nu ştii cum să te mai apropii de copilul tău într-o generaţie în care calculatorul este prietenul lui cel mai bun?

Ai intrebări/nelămuriri cu privire la teme importante din Biblie şi modul cum ai putea să le pui in aplicare? Vrei răspunsuri la intrebări pe care nu le-ai putea adresa in biserică sau parinţilor tăi?

Noi ne confruntăm zilnic cu click-urile vieţii şi uneori greşim, alteori nimerim. Dar Dumnezeu nu vrea să mai nimerim, El vrea să mergem la sigur, pentru că El este Dumnezeul Siguranţei. Din aceste confruntări reale s-a născut emisiunea Altfel de Click. O emisiune dedicată adolescenţilor, tinerilor şi părinţilor acestora pentru a apăsa click-ul potrivit în fiecare etapă a vieţii şi pentru a trimite în Spam toate eşecurile şi neînţelegerile dintre noi.

Începe prin a da primul click potrivit pe http://emisiune.poartacerului.ro/ în fiecare vineri seară la ora 21.30 şi urmăreşte în direct Datoriile şi obligaţiile părinţilor faţă de copii şi ale copiilor faţă de părinţi – tema de azi.

“Pentru o relaţie sănătoasă cu părinţii voştri, consumaţi în fiecare vineri seară Altfel de Click, proaspăt şi live!”


Știre preluată de pe emisiune.poartacerului.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni