Reduceri de 15% toata noaptea
Adăugată de gramma in 31/12/2010, citită de 1.221 ori
Autor: Anonim, Categorie: Diverse
Reduceri de 15% toata noaptea

Anul 2010 trece! Mai sunt cateva ore si tot ce am simtit, trait, experimentat in 2010 vom inchide in cufarul amintirilor si cufarul il vom aseza pe raft, langa cufere mai vechi, deja pline de praf.

Aici, la gramma.ro, incheiem anul cu bucurie, speranta si mai ales incredere in ceea ce vom trai in 2011. Anul acesta a fost primul nostru an de viata in online-ul romanesc, an plin de provocari, drumuri noi si cunostinte bogate.

Si pentru ca vrem sa ne exprimam bucuria fata de modul atent si apropiat in care ati fost alaturi de noi in 2010, va oferim un cadou la cumnpana dintre ani:

- intre orele 21.00 si 6.00 orice comanda data pe http://gramma.ro primeste o reducere de 15% la orice produs comandat. Nu exista comanda minima si nici un alt fel de obligatie!

Puteti alege din

- peste 1260 de titluri de carti 

- peste 20 de modele de Biblii 

- peste 200 de CD-uri

- peste 100 de cadouri

- si multe altele.

 

Gramma.ro - un partener in calea spre cer!

La multi ani si un nou an in care harul sa vi se inmulteasca!


Știre preluată de pe gramma.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni
Daniel 3:29 Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”