Luna reducerilor - intre 10 si 25% pe gramma.ro
Adăugată de gramma in 09/12/2010, citită de 2.043 ori
Autor: Libraria Gramma.ro, Categorie: Diverse
Luna reducerilor - intre 10 si 25% pe gramma.ro

 

Suntem aproape de jumatatea lunii decembrie si de zile bune reducerile vuiesc peste tot. Primim reduceri la ce ne dorim dar mai ales la ce nu ne dorim, reduceri pentru lucruri valoroase dar si reduceri pentru lucruri care nu au fost asa vandabile luni de zile.

Inundati de reduceri, ne intrebam si noi, cei de la libraria crestina gramma.ro ce am mai putea aduce pe piata astfel incat sa fie benefic clientilor/prietenilor nostri? Oferim vizitatorilor nostri carti si ne place la nebunie sa facem asta pentru ca am vazut, in cele peste 6 luni de prezenta online, cum este exprimata “bucuria descoperirilor” in ochii celor mari sau celor mici.

Oferim si cadouri si tindem sa credem, mai repede decat ne-am fi inchipuit, ca un verset biblic pe un magnet de frigider, ceas, sau diverse carnetele poate fi un ajutor nesperat la vremea potrivita . Incurajarea, mangaierea, indicatoarele spre har tind sa capete forme atat de diverse.

Cautam cadouri pentru ca suntem in luna cadourilor! Ce-ar fi daca de aceasta data am oferi o carte de un pret mic si o valoare inestimabila? Sau un cadou ce pare doar o atentie dar se poate dovedi de un mare ajutor?

Vrem si de data aceasta sa va fim alaturi. Astfel ca, pana la 31 decembrie, gramma.ro va ofera:

reducere de 10% pentru toate produsele de pe site. Reducerea se va calcula in momentul in care este trimis rambursul!

reduceri intre 11% si 25% pentru sute de produse. Ca sa gasiti aceste produse este suficient sa vizitati gramma.ro si sa cautati produsele care au pretul vechi taiat. Produsul cu reducere se va adauga automat in cos.

- va doriti un cadou de valoare dar nu stiti care sa fie, echipa gramma.ro, in toata aceasta perioada va fi alaturi de dvs, pentru a va oferi consultanta. Apasati pe “aveti intrebari” si imediat un membru al echipei noastre va comunica cu dvs.

- doriti o reducere aparte? Cu noi se poate discuta oricand!

- va ocupati de o lucrare spirituala si doriti sa dati cadouri valoroase? Gramma.ro va poate sprijini!

Asa ca va asteptam online, pentru o luna a cadourilor cu adevarat valoroase! GRAMMA.RO


Știre preluată de pe gramma.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni