Lansarea volumului "Reverberatii crestine" de Nelu Rosu
Adăugată de NeluRosu in 27/11/2010, citită de 2.142 ori
Autor: Nelu Roşu, Categorie: Diverse
Lansarea volumului "Reverberatii crestine" de Nelu Rosu

 

Reverberaţii creştine,

un diamant al Patrimoniului ceresc

 

 „Zelul pastorului Nelu Roşu pentru lucrarea lui Dumnezeu l-am descoperit cu 10 ani in urma când am avut privilegiul sa-l cunosc.

 

De-a lungul anilor am observat la dansul o continua frământare si o preocupare energica pentru proclamarea Evangheliei. Râvna sa este una molipsitoare care încurajează si determina la implicare activa in slujirea lui Dumnezeu.

 

Versurile scrise de Nelu Roşu izvorăsc din inima plina de dragoste a pastorului pasionat de Dumnezeu. Poeziile sale sunt bogate in conţinut teologic si relevante prin actualitatea lor. Acestea transmit cititorului emoţia si vibraţia sufleteasca de care cineva are nevoie sa scrie poezia si altcineva are nevoie sa citească si sa inteleaga poezia.

 

Consider ca poeziile scrise de pastorul Nelu Roşu contribuie la tezaurul duhovnicesc pe care generaţia de astăzi îl pregăteşte generaţiei următoare. Aceste versuri raman un model de slujire amprentand Istoria Bisericii Creştine la pagina de început al mileniului III.”

Pastor Ion Damian

 

 

„Din anumite puncte de vedere ne asemănăm. O recunoaştem şi este evident: nu suntem poeţi, suntem predicatori!

 

V-am învăţat cu sinceritatea şi nu vă vom dezamăgi. Am fost chemaţi să transmitem Cuvântul şi încercăm să fim credincioşi Celui care ne-a oferit această nobilă slujbă.

 

De ce scriem atunci versuri? Din două motive: ne-au fost date, iar vouă vă fac bine. Conştienţi că Cel care ni le-a dat vă cunoaşte mult mai bine decât noi, încercăm şi pe această cale să vă ajutăm puţin în începerea sau după caz în continuarea relaţiei cu Creatorul. Acesta este cel mai important lucru şi pentru atingerea lui nimic nu este prea mult sau prea greu.

 

Personal, mă bucur de încercarea fratelui şi colegului meu de a ne ajuta şi pe această cale. Mă rog Celui care îl inspiră să scrie, să ne ajute pe toţi cititorii să găsim şi în „Reverberaţii creştine” lucruri care ne duc mai aproape de inima Creatorului.”

 Pastor Viorel Iuga



Știre preluată de pe www.nelurosu.wordpress.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni