Manuale musulmane
Adăugată de Aurelian in 23/11/2010, citită de 2.594 ori
Autor: Animanews, Categorie: Internațional
Manuale musulmane

Manual musulman din Marea Britanie: Evreii pun la cale o conspiraţie pentru a conduce lumea

Elevii unor şcoli musulmane din Marea Britanie învaţă despre aplicarea pedepselor corporale prevăzute în Legea islamică (Sharia) şi că evreii pun la cale o conspiraţie pentru a conduce lumea, arată o anchetă realizată de BBC.

Aproximativ 5.000 de elevi, cu vârste cuprinse între şase şi 18 ani, învaţă cum să aplice pedepsele din manuale, existând temerea că cei care nu cred în islam sunt condamnaţi la "focul iadului" după moarte.

Un manual adresat elevilor de 15 ani prevede ca "hoţii să fie pedepsiţi prin tăierea unei mâini după primul delict şi prin tăierea unui picior după al doilea".

"Manulalul prevede tăierea mâinii unui hoţ din dreptul încheieturii. Apoi mâna trebuie cauterizată pentru a se evita hemoragia şi moartea", se arată în ancheta BBC.

Tinerii sunt învăţaţi că persoanele cu orientări homosexuale trebuie executate prin lapidare, arse de vii sau aruncate de pe o stâncă. De altfel, elevii musulmani sunt învăţaţi că scopul principal al evreilor este să conducă lumea şi să controleze resursele.

Astfel de idei sunt promovate în cadrul Clubului şcolilor saudite din Marea Britanie şi Irlanda, iar unele dintre instituţiile de învăţământ din Londra aparţin Guvernului saudit.

Ministrul britanic al Educaţiei, Michael Gove, a declarat că nu doreşte să intervină în deciziile Guvernului saudit, "care organizează propriul sistem educaţional".

"Dar rămân convins că acest material pedagogic antisemit nu poate fi utilizat în şcoli britanice. Organismul britanic pentru inspectarea şcolilor va face un raport pe această temă", precizează ministrul britanic al Educaţiei.


Știre preluată de pe www.animanews.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni