Un pastor cere liderilor sa renunte la Facebook
Adăugată de radioelim in 19/11/2010, citită de 2.125 ori
Autor: Radio Elim, Categorie: Diverse
Un pastor cere liderilor sa renunte la Facebook

Un pastor din statul american New Jersey cere tuturor liderilor bisericii casatoriti sa isi sterga conturile personale de pe Facebook pe fondul cresterii problemelor in cadrul casniciilor din biserica.

Rev. Cedric Miller din Living World Christian Fellowship Church a declarat pentru The Associated Press ca personal a consolat mai multe familii cu probleme cauzate de Facebook—si anume, un partener intra in contact cu iubiti sau iubite din trecut.

“Ce se intampla este ca personaje din trecut conduc la diverse conversatii si chiar au avut loc si intalniri fizice cu acele personae.  Ispita e prea mare,” a sustinut Miller pentru AP.

Liderii bisericii au termen limita pana Duminica ca sa renunte permanent la Facebook sau sa demisioneze din pozitiile lor din biserica. Miller planuieste sa isi stearga contul personal in cursul acestui sfarsit de saptamana.

Cedric Miller nu este singurul care a vazut familii destramandu-se pe baza popularei retele de socializare.

Pastorul texan Kerry Shook din Woodlands Church a declarat pentru The Christian Post in cursul acestui an ca a vazut cel putin o casnicie distrusa pe motivul conectiei cu un prieten sau prietena din trecut pe Facebook.

“Cand incepi sa te joci cu astfel de lucruri, te gandesti ca nu e mare lucru. ‘M-au adaugat in lista lor, asa ca o sa vad ce mai fac ei.’ Te compromiti si tu stii unde va duce calea aceasta,” a mai pus Kerry Shook.

In cadrul Living World Christian Fellowship Church, Miller a spus ca abuzul de Facebook a adus probleme pentru 20 de cupluri.

Miller incearca sa atentioneze intreaga congregatie in acest weekend in legatura cu pericolele acestei retele de socializare. Mandatul de a sterge conturile unora nu se va aplica intregii congregatii.

El a declarat pentru Asbury Park Press ca desi multi vor vedea actiunea sa ca una de controlare, el este mai ingrijorat de salvarea familiilor si casatoriilor.


Știre preluată de pe www.radioelim.ro
Periculos
Sunt de acord. Facebook-ul conţine o grămadă de pericole. Pe teritoriul ţării noastre au fost ucişi 2 adolescente pe care criminalul le-a cunoscut prin Facebook. Încolo mai are şi tentaţii mari: fete frumoase în poziţii "plăcute ochilor" Jocuri care ne ia timpul, băieţi drăguţi, şi o grămadă de mizerie...
Să avem grijă!
Adăugat în 16/01/2011 de Mihaly
Opțiuni