Conferinta "UnLucru"
Adăugată de looo87 in 27/10/2010, citită de 1.919 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Conferinta "UnLucru"

Trecerea în anul nou este din ce în ce mai mult marcată de cuvântul… risipă. Risipă de timp, risipă de finanțe, risipă de hrană.

Risipă de viață chiar.

Mulți dintre noi am dezvoltat obiceiul de-a ne pune pe genunchi înainte de miezul nopții la cumpăna între ani, „pentru a începe anul cum se cuvine”. Ieșim apoi la jocurile de artificii.

Cum ar fi dacă am începe fiecare an, într-o adunare de sărbătoare, în trupul lui Cristos? Cum ar fi dacă în mijlocul nostru vin oameni ai lui Dumnezeu care ne oferă direcție și viziune pentru noul an?

Cum ar fi dacă în loc de un obicei religios, îi închinăm lui Isus ceea ce este pe drept al Lui: încă un an din viața noastră?

Cum ar fi dacă…?

 

26.10.2010: S-au deschis înscrierile. Conferința UnLucru se va desfășura în incinta bisericii „Agape”, Timișoara. Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de la pagina înscrierilor.

Înscrierile sunt deschise până la data de 15 decembrie 2010. Taxa de înscriere la conferință este de 30 RON/persoană. Taxa cuprinde toate cele trei zile de conferință. Dacă veniți doar pentru o singură zi, veți plăti aceeași sumă. Dacă vă înscrieți după data de 15 decembrie, taxa va fi 40 RON.

Contul în care puteți plăti taxa este:

RO21 INGB 0000 9999 0153 1775 (pe numele Mihaela Doina Voina), deschis la ING Bank. De îndată ce avem confirmată plata taxei, vă veți găsi numele scris la pagina „Înscriși”

Pentru mai multe detalii contactati-ne pe site: http://bhop.ro/unlucru/

 

Fi-ti binecuvantati!!

Știre preluată de pe bhop.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni