Crestin informat - ghid crestin
Adăugată de Softy in 24/10/2010, citită de 2.288 ori
Autor: Laurentiu Trica, Categorie: Editoriale
Crestin informat - ghid crestin

Am auzit de idee, am auzit ca se lucreaza la ea, si astazi am avut ocazia sa o am in mana.

Am ramas placut surprins de aspectul grafic si de continutul ei. Echipa Crestin Informat a facut o treaba buna si sper ca si altii sa le urmeze exemplul - daca nu in acelasi domeniu, unde consider ca ar trebui mai degraba sa ii sprijine, in restul domeniilor, inca neexplorate.

Mi-am dorit de mult o lista cu bisericile evanghelice din Timisoara - am gasit-o pe paginile ghidului. Cand am avut probleme cu masina mi-as fi dorit sa merg la un mecanic priceput si corect. De acum sper sa gasesc mai usor un astfel de mecanic.

Dupa cum spune si editorialul, toate inceputurile sunt grele, se gasesc destui care sa puna bete in roate, sa descurajeze, sa fie prea comozi ca sa puna mana si sa ajute. Dar as vrea sa incurajez echipa si sa va invit si pe dumneavoastra sa punem umarul, sa cladim impreuna cu cei care muncesc, ostenesc si isi pun talantii lor la dispozitia lui Dumnezeu.

Cum ar fi daca in loc sa dispretuim lucrarea altuia, am lua parte la ea? Cum ar fi daca organizatiile crestine s-ar integra perfect intr-o retea asemanatoare panzei unui paianjen? Nu am fi mult mai puternici?

Dar daca mergem mai departe? Daca noi, ca si credinciosi, ne-am iubi mult intre noi si ne-am bucura de succesul fratelui nostru, si l-am ajuta si noi cum am putea mai bine? Presedintele Romaniei ne indemna intr-o vreme sa cumparam doar produse fabricate in Romania. Poate e vremea, ca si evanghelicii sa cumpere, pe cat posibil, produse fabricate doar de evanghelici, sa foloseasca serviciile furnizate, pe cat posibil, de fratii nostri, si cu siguranta lumea evanghelicilor va cunoaste o alta dimensiune a iubirii, a prosperitatii si a intelegerii.

Le dorim celor de la Crestin Informat ca Dumnezeu sa ii binecuvinteze, sa le dea putere de munca si ideea lor sa se extinda. Azi e in Timisoara, speram ca maine sa fie in toata tara.

 

Cornea Lucian - Lucas prezinta lucrarea in felul urmator:

 

"Lucrez in domeniul advertisingului de 8 ani, iar in urma cu 4 ani mi-a venit ideea infiintari unei reviste crestine de informatii, mai bine zis un ghid crestin, ghid care sa se adreseze comunitatii crestine din Timisoara, in mod special.

Impreuna cu fratii si prietenii mei am pus pe hartie cateva lucruri si am inceput sa dezvoltam ideea. A fost un drum lung pana aici, ne-am confruntat cu multe necunoscute si au existat multe impedimente in proiectul de lansare al revistei.

In urma cu 2 ani am cumparat domeniul www.crestininformat.ro si am inceput sa ne punem ideile pe internet. Pe parcursul timpului am avut urcusuri si coborasuri cu site-ul, dar am incercat, cu putinele resurse si timpul pe care l-am avut, sa-l tinem pe linia de plutire.

In acest an ne-am propus in mod concret sa incepem proiectul tiparirii revistei si pentru aceasta, din luna mai 2010 am inceput sa ne intalnim cu pastorii din bisericile evanghelice din Timisoara, pentru a prezenta proiectul si a cere sfatul si acceptul lor pentru o viitoare colaborare. In paralel, am contactat cat mai multe firme crestine pentru a le promova afacerea in revista noastra, ei sustinand financiar, prin reclama lor, revista.

Domnul ne-a ajutat si toate informatiile obtinute le-am pus cap la cap, am avansat cu pregatirile, iar in luna octombrie 2010 a aparut in mod oficial revista Crestin Informat.

Echipa noastra nu este foarte mare, dar este puternica, spun eu: Silviu Cornea se ocupa de partea de resurse, consiliere (articole, editoriale, interviuri, etc), Flo (Florin Cornea) se ocupa de site-ul nostru, Sorin Dragomir si Claudiu Cornea sunt oamenii care se ocupa de distributie, si stiri crestine, partea de grafica, tipar si promovare imi revine mie, iar impreuna facem tot ce este nevoie pentru bunul mers al revistei si al proiectului pe care l-am inceput si pe care ne dorim sa-l ducem la bun sfarsit.

Cu ajutorul Domnului saptamana trecuta am reusit si distributia celor 10.000 de reviste in Bisericile si institutiile evanghelice din Timisoara.

Multumim in primul rand Domnului care ne-a dat puterea si capacitatea de a incepe acest proiect, de asemenea tuturor pastorilor care au crezut in proiectul nostru si ne-au oferit oportunitatea de-a sluji impreuna cu ei crestinilor din Timisoara si nu numai. De asemenea, multumim tuturor patronilor care, pe langa faptul ca au vazut o ocazie buna de a promova afacerea lor la 10 000, de oameni, au vazut proiectul Crestin Informat ca o lucrare si ne-au sprijinit. As vrea sa multumim de asemenea fratelui Vesa Vasile Theodor care ne-a ajutat cu acest proiect, si nu in ultimul rand, sotiilor si familiilor noastre care ne-au inteles si ne-au fost alaturi in tot acest timp.

Ne dorim ca tot ce-am inceput sa fie un proiect de viitor si suntem gata si prin acest mijloc modern sa ducem Cuvantul lui Dumnezeu mai departe.

Alaturi de echipa Crestin Informat multumim tuturor celor care cred in noi si doresc sa ne sprijine."


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni