Concurs de bannere
Adăugată de Softy in 01/10/2010, citită de 3.164 ori
Autor: resursecrestine.ro, Categorie: Evenimente
Concurs de bannere

In data de 22 noiembrie 2010 www.resursecrestine.ro implineste 5 ani in spatiul virtual. Multumim lui Dumnezeu pentru ajutorul Lui si putem spune din inima un "Eben Ezer" - pana aici Dumnezeu ne-a ajutat!

Cu aceasta ocazie va propunem un concurs de bannere pentru site-ul resursecrestine.ro - pentru a putea fi folosite de alte site-uri pentru reclama la site-ul nostru.

Mod de desfasurare: Pana in data de 1 noiembrie, oricine doreste sa participe la concurs cu bannerele lui, trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

- sa creeze un set de bannere de dimensiunile: 120 x 240, 120 x 60, 120 x 600 si 468 x 60.

- sa ne trimita un email pe adresa concurs-banner@resursecrestine.ro in care sa ataseze cele 4 bannere, numele si un numar de telefon.

- dupa data limita (1 noiembrie), echipa resursecrestine.ro va sorta bannerele trimise, si pana in data de 8 noiembrie acestea vor fi puse pe site la aceasta adresa unde vizitatorii vor putea puncta bannere

- punctarea bannerelor de catre vizitatori va fi in perioada 8 noiembrie - 21 noiembrie inclusiv la aceasta adresa.

- in data de 22 noiembrie se va anunta castigatorul.

- premiul va consta in carti in valoare de 200 de lei oferite de editura Gramma si alese de castigator in limita sumei amintite.

Regulament:

- bannerele se pot trimite pana in data de 1 noiembrie inclusiv.

- nu se admit bannerele copiate, creatiile trebuie sa fie originale si personale.

- castigatorul/castigatoarea este cel/cea care aduna cele mai multe puncte. Daca exista o situatie de egalitate, resursecrestine.ro isi asuma dreptul de a alege castigatorul/castigatoarea.

resursecrestine.ro isi asuma dreptul de a scoate din concurs si de la dreptul de premiere orice participant/a care copiaza, foloseste metode neacceptate de votare, sau obstructioneaza in vreun fel buna desfasurare a concursului.

- toate drepturile de copyright vor trece in posesia resursecrestine.ro, putand fi folosite la promovarea site-ului. Toti participantii la concurs trebuie sa fie de acord cu acest lucru in momentul in care participa .

resursecrestine.ro isi asuma dreptul de a folosi, ulterior, pentru promovare, bannerele care se potrivesc cel mai bine pentru site, indiferent daca acestea au iesit castigatoare sau nu.

Prin acest concurs si prin premiul oferit, ne rugam Domnului, ca EL sa ne inflacareze pe cat mai multi dintre noi, pentru a-i sluji Lui cu darurile primite.

Multumim sponsorului nostru, editura Gramma.

Banner libraria Gramma

 


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni