Concurs de logo-uri
Adăugată de Softy in 01/10/2010, citită de 3.985 ori
Autor: resursecrestine.ro, Categorie: Evenimente
Concurs de logo-uri

In data de 22 noiembrie 2010 www.resursecrestine.ro implineste 5 ani in spatiul virtual. Multumim lui Dumnezeu pentru ajutorul Lui si putem spune din inima un "Eben Ezer" - pana aici Dumnezeu ne-a ajutat!

Cu aceasta ocazie va propunem un concurs de logo pentru site-ul resursecrestine.ro. Acest concurs este, de asemenea, foarte important pentru ca ar putea duce la crearea unui logo pe care resursecrestine.ro sa-l poarte de acum incolo.

Mod de desfasurare: Pana in data de 1 noiembrie, oricine doreste sa participe la concurs cu logo-ul lui, trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

- sa creeze logo cat mai original, cat mai sugestiv si in acelasi timp cat mai simplu - de preferat in format vectorialDaca nu, la o rezolutie cat mai mare!

- sa ne trimita un email pe adresa concurs-logo@resursecrestine.ro in care sa ataseze logo-ul, numele si un numar de telefon.

- dupa data limita (1 noiembrie), echipa resursecrestine.ro va sorta logo-urile trimise, si pana in data de 8 noiembrie acestea vor fi puse pe site la aceasta adresa unde vizitatorii vor putea puncta logo-urile.

 

- punctarea logo-urilor de catre vizitatori va fi in perioada 8 noiembrie - 21 noiembrie inclusiv la aceasta adresa.

- in data de 22 noiembrie se va anunta castigatorul/castigatoarea.

 

- premiul va consta in carti in valoare de 200 de lei oferite de editura Kerigma si alese de castigator in limita sumei amintite.

Regulament:

- logo-urile se pot trimite pana in data de 1 noiembrie inclusiv.

- logo-urile trebuie sa se potriveasca si intr-un alt design decat cel existent acum pe site.

- nu se admit logo-urile copiate, creatiile trebuie sa fie originale si personale.

- castigatorul/castigatoarea este cel/cea care aduna cele mai multe puncte. Daca exista o situatie de egalitate, resursecrestine.ro isi asuma dreptul de a alege castigatorul/castigatoarea.

resursecrestine.ro isi asuma dreptul de a scoate din concurs si de la dreptul de premiere orice participant/a care copiaza, foloseste metode neacceptate de votare, sau obstructioneaza in vreun fel buna desfasurare a concursului.

- toate drepturile de copyright vor trece in posesia resursecrestine.ro, putand fi folosite la promovarea site-ului. Toti participantii la concurs trebuie sa fie de acord cu acest lucru in momentul in care participa .

resursecrestine.ro isi asuma dreptul de a folosi, ulterior, pentru promovare, logo-ul care se potriveste cel mai bine pentru site, indiferent daca acesta a iesit castigator sau nu

Prin acest concurs si prin premiul oferit, ne rugam Domnului, ca EL sa ne inflacareze pe cat mai multi dintre noi, pentru a-i sluji Lui cu darurile primite.

Multumim sponsorului nostru, editura Kerigma.

 


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni