Concurs de poezie
Adăugată de Softy in 01/10/2010, citită de 4.442 ori
Autor: resursecrestine.ro, Categorie: Evenimente
Concurs de poezie

In data de 22 noiembrie 2010 www.resursecrestine.ro implineste 5 ani in spatiul virtual. Multumim lui Dumnezeu pentru ajutorul Lui si putem spune din inima un "Eben Ezer" - pana aici Dumnezeu ne-a ajutat!

Cu aceasta ocazie va propunem un concurs de poezie. De-a lungul timpului, poetii contemporani au scris pe resursecrestine.ro mii de poezii, care mai de care mai frumoase. Dorim sa le dam acestora posibilitatea sa isi exprime din nou multumirea in versuri pentru care, de aceasta data, vor putea primi si un premiu.

Mod de desfasurare: Pana in data de 1 noiembrie, oricine doreste sa participe la concurs cu poezia lui/ei, trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

- sa scrie o poezie cu tema "Credinciosia lui Dumnezeu".

- sa adauge poezia pe site (http://www.resursecrestine.ro/poezii/adauga - trebuie sa va autentificati in prealabil)

- sa ne trimita un email pe adresa concurs-poezie@resursecrestine.ro de pe adresa de mail folosita la contul de pe resursecrestine.ro (ca sa-l/oputem identifica ca si autorul/autoarea poeziei) in care sa precizeze adresa poeziei, numele si un numar de telefon.- dupa data limita (1 noiembrie), echipa resursecrestine.ro va selecta si analiza autenticitatea poeziilor trimise, si pana in data de 8 noiembrie acestea vor fi puse pe site la aceasta adresaunde vizitatorii vor putea puncta poeziile.

- punctarea poeziilor de catre vizitatori va fi in perioada 8 noiembrie - 21 noiembrie inclusiv.
- in data de 22 noiembrie se va anunta castigatorul/castigatoarea.

- premiul va consta in carti in valoare de 200 de lei oferite de editura Little Lamb si alese de castigator in limita sumei amintite.

 

Regulament:

- tema poeziilor este "Credinciosia lui Dumnezeu"! Poeziile care nu se vor inscrie in aceasta tema vor fi descalificate.

- poeziile se pot trimite pana in data de 1 noiembrie inclusiv.

- nu se admit poezii copiate, creatiile trebuie sa fie originale si personale.

- castigatorul este cel/cea care aduna cele mai multe puncte. Daca exista o situatie de egalitate, resursecrestine.ro isi asuma dreptul de a alege castigatorul.

resursecrestine.ro isi asuma dreptul de a scoate din concurs si de la dreptul de premiere orice participant/a care copiaza, foloseste metode neacceptate de votare, sau obstructioneaza in vreun fel buna desfasurare a concursului.

Prin acest concurs si prin premiul oferit, ne rugam Domnului, ca EL sa ne inflacareze pe cat mai multi dintre noi, pentru a-i sluji Lui cu darurile primite.

Multumim sponsorului nostru, editura Little Lamb.


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
as dori sa stiu daca se pot trimite mai multe poezii compuse pe aceeasi tema.multumesc
Adăugat în 18/10/2010 de vaipan
Da, se poate
Se poate participa cu mai multe poezii.
Adăugat în 18/10/2010 de Softy
Opțiuni