Concert Graham Kendrick in Bucuresti
Adăugată de dandiman in 27/08/2010, citită de 1.842 ori
Autor: Daniel A. Bujorean, Categorie: Diverse
Concert Graham Kendrick in Bucuresti

CONCERT CU INTRARE LIBERA

Sambata 4 Septembrie, ora 19.00 la Biserica Crestina Baptista "Sfanta Treime" din Bucuresti, va avea loc un Concert Graham Kendrick- cel mai cunoscut compozitor de muzica evanghelica din Marea Britanie.

 

O seara cu Muzica, Lauda si Provocari pentru audienta de a intinde o mana catre cei care au nevoie de sprijin. Graham Kendricks va concerta acompaniat de cantaretul roman Sunny Tranca.

 

Acest concert este dedicat copiilor si adultilor cu boli incurabile ingrijiti de Hospice Casa Sperantei. Hospice Casa Speranţei este centru de excelenţă în îngrijirea paliativă din Europa de est; peste 10,000 de pacienti adulţi şi copii au beneficiat pînă în prezent de tratamente şi îngrijiri în cadrul diferitelor servicii ale fundaţiei, în Braşov şi Bucureşti. Fundaţia Hospice ”Casa Speranţei” s-a înfiinţat în anul 1992, ca organizaţie neguvernamentală de caritate româno-britanică, în scopul introducerii şi dezvoltării în Romania a îngrijirii paliative pentru bolnavii incurabili în stadii avansate şi terminale şi pentru crearea de modele de servicii paliative cu posibilitate de replicare în alte părţi ale ţării.

Multumim partenerilor: Biserica Crestina Baptista " Sfanta Treime" din Bucuresti si Radio Vocea Evangheliei Bucuresti.

 

LOCATIA: Biserica Crestina Baptista “Sfanta Treime” Bucuresti, St. Iuliu Valaori nr. 20 sector 3, Bucuresti.

CONTACT:  Daniel A. Bujorean,

E:  [email protected] | M: 0733 553 402 |

W: www.hospice.ro | W: www.hospicesofhope.co.uk |


Știre preluată de pe www.hospice.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni