Biserica Creștină Baptistă " GOLGOTA " Seini
Adăugată de costel in 23/08/2010, citită de 6.815 ori
Autor: Costel Hofer, Categorie: Evenimente
Biserica Creștină Baptistă " GOLGOTA " Seini

S-a lansat oficial siteul Bisericii Creștine Baptiste " GOLGOTA " din orașul Seini, jud. Maramureș.

Suntem o comunitate de creştini evanghelici constituiţi şi organizaţi într-o biserică creştină baptistă situată în oraşul Seini din judeţul Maramureş, pe drumul ce leagă Baia Mare de Satu Mare. Biserica are 110 membrii, un cor de 30 persoane, o grupă de copii şi una de tineri.

Am ales numele de "Golgota" pentru că este foarte sugestiv. Este locul unde Fiul lui Dumnezeu s-a jertfit pentru noi. Locul credinţei mântuitoare, al nădejdii neînşelătoare, al dragostei sublime. Locul unde cei morţi în păcat pot găsi viaţa, pacea şi comuniunea cu cerul. Suntem parte integrantă a Comunităţii Creştine Baptiste de Cluj. Facem parte din Uniunea Bisericilor Baptiste din Romania, din Federaţia Baptistă Europeană şi Alianţa Mondială Baptistă.

Credinţa baptistă a ajuns la Seini în anul 1908 prin fratele Bella Bodnar. El a plecat pentru o vreme în America. Acolo a venit în legătură cu creştinii baptişti, şi s-a convertit la această credinţă. Reîntors în Seini, a propovăduit Cuvântul şi Cuvântul a adus rod. Aşa că în 1912 s-a constituit biserica baptistă. După ce a ţinut serviciile religioase prin lăcaşuri amenajate în case ale credincioşilor, la diverse adrese din oraş, în anul 2003 au construit un frumos şi spaţios lăcaş de închinare situat pe strada Mihai Eminescu nr. 24.

Actual, biserica este păstorită de pastorul Iosif Morcan.

Vizitați-ne la adresa: www.golgota-seini.ro


Știre preluată de pe www.golgota-seini.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni