Saptamana Casatoriei la Cluj
Adăugată de crestintotal in 21/08/2010, citită de 2.254 ori
Autor: crestin total, Categorie: Evenimente
Saptamana Casatoriei la Cluj

In vremuri in care viata de cuplu casatorit este tot mai expusa presiunilor, devalorizarii si destramarii se cere o luare de atitudine, se cer oameni care pot si doresc sa readuca in atentie si in lista prioritatiilor din viata cuplul casatorit.

Impreuna cu tari de prestigiu ca si Anglia, Germania, Elvetia, USA, Australia, si chiar tari mai apropiate de noi, precum Ungaria si Cehia, vrem sa declasam si in Romania o miscare de evenimente pe tema cuplului casatorit, in jurul cunoscutei date de 14 februarie, “Ziua indragostitilor.” Dorim ca perioada 7-14 februarie sa fie Saptamana casatoriei, un interval de timp in care casatoria sa fie celebrata, sustinuta, incurajata si la fel de iubita si indragita, apreciata si respectata ca si in prima zi dupa nunta.

In acest sens, va invitam sa participati la Conferinta de lansare si promovare a proiectului Saptamana Casatoriei care va avea loc la Power Business Center din Cluj-Napoca sambata, 18 septembrie, incepand cu ora 10:30. Taxa de participare este de 30 Ron si include masa de pranz, pauzele de cafea si materialele pe care fiecare participant le va primi la conferinta.

Mai multe detalii despre conferinta gasiti in invitatia atasata, dar si pe site-ul www.MarriageWeek.ro sau CrestinTotal.ro Pentru informatii despre valorile, viziunea si istoricul Marriage Week ca si despre activitatea Marriage Week in diverse tari vizitati portalul www.Marriage-WeekInternational.com. Pe acest portal se gaseste un filmulet in limba engleza de 9 minute in care liderii Marriage Week din diverse tari trec in revista realizarile sau impactul Saptamanii casatoriei in tara lor. Interviurile au fost realizate in martie 2010 de Richard Kane (invitatul special) la conferinta internationala a liderilor Marriage Week.

Pentru confirmare, cazare sau informatii suplimentare va rugam sa il contactati pe Corneliu Szekely-Hategan (co-ordonator Marriage Week Romania) la tel. 0746 043 266 sau email: [email protected].

Consideram ca dvs. aveti o influenta directa prin munca pe care o desfasurati sau prin contactele pe care le detineti pentru a promova acest proiect care se doreste a fi o miscare nationala si un lant de evenimente pentru cuplurile casatorite. Evenimentele pot fi organizate, gazduite sau sustinute de organizatia, biserica, afacerea sau institutia dvs. si se pot concretiza intr-o paleta foarte variata de forme si continuturi.

Va asteptam cu mult drag la Cluj, in inima Ardealului!


Știre preluată de pe crestintotal.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni