Scoala de predicare Ciresarii
Adăugată de ancadaniela in 16/08/2010, citită de 3.223 ori
Autor: Fundatia Ciresarii, Categorie: Anunțuri
Scoala de predicare Ciresarii

Credem ca cea mai mare nevoie a bisericilor din Romania este nevoia de oameni care sa predice Cuvantul lui Dumnezeu cu pricepere, pasiune si putere. De aceea am hotarat deschiderea primei scoli exclusiv de pregatire a predicatorilor.

Pentru ca in anii ce-au trecut, ne-am format o echipa care a realizat aceasta nevoie si are capacitatea de a raspunde acestei provocari, ne punem la dispozitia celor dornici de-a fi folositori Imparatiei lui Dumnezeu indiferent de confesiunea crestina din care faceti parte.

Echipa Ciresarii nu o sa va invete CE sa spuneti, ci CUM sa spuneti adevarul. Adevarul biblic nu se negociaza.

Din 16 octombrie 2010 deschidem la Cluj Napoca Scoala de predicare Ciresarii. Inscrierile au inceput. Mai multe informatii gasiti accesand linkul http://www.scoala.ciresarii.ro/


Știre preluată de pe www.scoala.ciresarii.ro
o aberatie si o contradictie in continut
Dragii mei

Nu considerati anuntul cel puțin caraghios? "Nu contează ce confesiune" baptisti, penticostali, ortodocși, martori, mormoni. Nici baptistii cu penticostalii nu au acelasi mesaj evanghelic, nici toti baptiștii nu sunt de acord asupra aceluias mesaj evanghelic, cum va permiteti sa faceti asemenea anunturi.
"Echipa Ciresarii nu o sa va invete CE sa spuneti, ci CUM sa spuneti adevarul. Adevarul biblic nu se negociaza".
Cel mai important lucru este CE SPUI, de 15 ani fac evanghelizare în Cluj si primul lucru pe care îl fac de fiecare data când încep o discuție cu cineva, este acela de a mă prezenta, pentru a se cunoaste clar direcția mesajului si de unde vine el. Apostolul Pavel face la fel în epistolele lui. Apoi tot el spune...NU CU ÎNȚELEPCIUNEA VORBIRII ... păi eu tocmai acest lucru obse4rv ca vreți voi sa faceți aici, CUM - înseamnă prezentare, nu conținut. Apoi spuneți că Mesajul Biblic nu se negociază... perplex... va referiți din nou la conținut. Doriți să predați, să învățați pe alții să predice... Dragii mei atenție mare ce doriți să faceți, anunțul este o prăpădenie, daca așa este și scoala... vai ș-amar. Sună bine acest talmeș balmeș de interconfesionalism dar majoritatea au nevoie de a fi evanghelizați nu învățați să predice cu putere mesajul doctrinelor lor. Apoi nu uitați că Biblia se referă la ceea ce D-voastră chemați la predicare Curva cea mare cu fiicele ei.

Beniamin
Adăugat în 18/08/2010 de lariu98beniamin
Opțiuni