Despre crestinismul trait astazi, cu Vladimir Pustan
Adăugată de radiociresarii in 05/08/2010, citită de 3.047 ori
Autor: Anonim, Categorie: Anunțuri
Despre crestinismul trait astazi, cu Vladimir Pustan

Shakespeare spunea "Toată lumea este o scenă şi toţi oamenii sunt actori". Ce rol avem noi, aici, în spaţiul care ne este destinat? Cum ar trebui noi să ne raportăm la Dumnezeu? Sunt oameni care văd un Dumnezeu care doar impune reguli stricte, alţii văd în Dumnezeu doar iubire şi bunătate, cum trebuie să ne raportăm la Dumnezeu? Cum ne vede El pe noi?

Despre creştinismul trăit astăzi va vorbi pastorul Vladimir Pustan într-un interviu acordat Andreei Leonid în cadrul emisiunii“La început a fost Cuvântul”. De ce a ales să predice în biserici tradiţionale, cum sunt creştinii pe care i-a întâlnit acolo? Despre lucrarea printre tineri, despre Serbările Cireşarii şi despre alte subiecte veţi afla joi, 5 august, la ora 21:10 şi în reluare luni, la ora 18:10, la Radio Cireşarii.


Știre preluată de pe www.radiociresarii.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni
Daniel 3:29 Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”