Scrisoare catre predicatori...
Adăugată de BenHur in 26/07/2010, citită de 11.724 ori
Autor: Anonim, Categorie: Semnele sfârșitului
Scrisoare catre predicatori...


Știre preluată de pe www.youtube.com
Sunt intru totul de acord cu mesajul acesta...s-au atins probleme de maxima importanta....pe care la randu-mi le-am identificat in orasul in care locuiesc si in biserica pe care o frecventez.
Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Adăugat în 27/07/2010 de ramonaalina
Incurajare
Fratele meu scump! Domnul sa te binecuvunteze!
Adăugat în 29/07/2010 de onisim_del
...doar pentru ei??
Pot sa i-au acest mesaj si pentru mine..? Esti cumva student la teologie undeva..? Extraordinar mesaj si curajul tau la fel ...toate punctele pe care le-ai atins sunt reale ...practic multe lucruri se vad cu ochiul liber...trebuie sa fie cineva care sa o spuna din cand in cand...ti-ai asumat un risc prietene prin ceea ce ai spus ori nu vei ajunge niciodata in comitetul bisericii tale ori te vor trimite ..la teologie...Nu toate problemele vin de la amvon.....pastorii nu sunt doar ei vinovati pentru diferite situatii din bisericii...ci si noi doi ...asteptam uneori prea mult de la ei...exista mult potential in bisericile noastre dar se prefera mai bine sa se stea pe banca comod ascultand o predica buna sau...mai putin si apoi sa plece acasa...o parte din bisericile de la sate sunt goale ...sti intamplarea aceea cu o biserica care a trimis o scrisoare unui institut de teologie in care cereau un pastor ...-care sa ne umple biserica-....au trimis un tinerel simplu cu o scrisoare in mana pentru biserica: acest tanar va umple amvomul ...biserica o umpleti voi.... Succes !!!
Adăugat în 03/08/2010
Nu putem singuri?
Ma intreb cine a fost langa Iosif sa-l mustre si sa-i vorbeasca tot timpul intr-un mod obsedant despre lucrurile din scrisoarea acestui tanar.?
Prin aceste lucruri demonstram ca nu suntem capabili sa ne bucuram de libertatea pe care ne-o da Domnul Hristos si nu avem taria de caracter sa spunem NU pacatului de dragul Lui Isus.
Avem tendinta sa ne plecam capul sub calcaiul oamenilor ce poarta in duhul lor otrava unor inimi reci,inchistate,acre,crude,s.a.m.d .Ne trebuie un tiran pt ca Domnul Isus nu mai locuieste in inimile noastre.
Noi privim prea des la lucrurile marunte si la pacatul care atat de lesne ne inconjoara si ne focalizam toata atentia asupra lor.Acest lucru ne determina sa vedem distorsionat si pacatul este acela care ne face sa vorbim pt ca el domina in fiintele noastre dar daca ne-am atinti privirile catre Marele Apostol,Preot, Domn si Mantuitor,Isus Hristos,din inimile noastre ar curge rauri de apa vie.Am fi fascinati de dragostea Lui si din iubire curata am spune pacatului: Raman curat pt Imparatul meu! Eu pun bariere pacatului din viata mea pentru ca in Hristos sunt cu adevarat implinit.
Prin aceste lucruri demonstram ca suntem maturi spiritual si ca IL iubim pe Domnul,caci daca o facem numai de frica oamenilor si de gura lor demonstram ca suntem ca niste copilasi cu dorinte profund bolnave care cum vor scapa din mana oamenilor isi vor satisface dorintele cu sete.
Zic ca Domnul sa ne ierte si sa ne ridice la statura cand vom spune plini de Duhul Sfant NU,si,NU,si NU PACATULUI...Pentru ca dragostea LUI ma fascineaza.Amin
Adăugat în 13/08/2010
comentariu
intr-adevar un subiect cu greutate. ar trebui mai dezbatut acest subiect. multi santem fatarnici dintre care eu cel mai mare. nu sant predicator insa cred ca este nevoie de o trezire sa ne rugam pt acest lucru. caci in ziua de azi se predica numai avantajele crestinismului, numai profituri promisiuni insa nu si avertismentele Domnului din apocalipsa. chiar sapatamana trecuta am citit o carte ;;Cristosul din apocalipsa;; in care scria aproape aceleasi lucruri scrise de acest frate minunat in scrisoarea sa. sant sigur ca nu e o coincidenta ca Domnul imi repeta aceste lucruri caci eu personala m nevoie de o trezire si de o revenire la dragostea dintai caci sant caldicel in loc sa fiu fierbinte pe Domnul.
Dumnezeu sa va binecuvanteze si El sa scoata lucratori adevarati la secerisul Sau,lucratori care sA PREDICE ADEVARUL PT A FI PLACUTI DOMNULUI SI NU LUMII
Adăugat în 30/08/2010 de catalinmihai
Dumnezeu ii va judeca,dar noi cu ce drept?
O prezentare frumoasa referitor la ce doreste Dumnezeu de la noi si cu toate acestea "eul" nu s-a uitat pe sine, comentariile "pro" ii vor fi de folos sa se inalte. Referitor la altceva e usor sa judecam predicatori, dar e mai greu sa ne punem in locul lor sau sa ne rugam pentru ei. Daca Duhul Lui Dumnezeu ne calauzeste, nu avem nevoie de un predicator sa ne spuna lucrurile acestea!Exista predicatori deficitarii in a prezenta adevarul conform bibliei, dar trebuie sa-i respectam fie ca s-au pus in slujba ei insisi, fie ca i-a pus Dumnezeu. De fapt cel mai neinsemnat dintre noi, cel mai grosolan, cel mai rau necredincios om din biserica, cel mai clevetitor...cel mai departe de pocainta este mai valoros decat noi !
Adăugat în 18/10/2010
Ai foarte mare dreptate, numai Duhul Sfant te-a putut indemna sa pui aici acest mesaj. Am 21 de ani si sunt indoarsa de curand la Domnul 01.10.2010, dar vin din famile de crestini. Bunicul meu a construit Biserica Crestin dupa Evanghelie la el in curte. Dar eu am trait in lume si am fost educata mai mult de ea decat de biserica. Ai dreptate nici eu nu am fost chemata la rugaciune de familia mea. Decat cand eram mici, mama ne invata sa ne rugam, dar curand s-a sfarsit si asta. La mine in familie nu am vazut pe nimeni ruganduse. La adunare mergeam si cantam, ascultam predica, radeam cand era de ras, plangeam cand era de plans, dar nu traiam credinta. Stiam multe poiezii dar nu le intelegeam mesajul. Citeam Biblia dar nu o intelegeam.
Deabia prin moartea bunicului meu am inteles ce suntem, si consider moartea si inmormantarea lui ca ultima si cea mai efectiva predica a lui pentru mine.
Cred ca e nevoie de trezire in biserica, si asa cum spui si tu, trebuie sa ni se spuna pe fatza noua tinerilor ce e pacat si ce nu.
Eu cred ca e pacat si sa trimeti sms in adunare. Pentru ca e o insulta la adresa Domnului, ca si o batjocura.
Ma rog acum la Domnul sa se faca mai repede treziri in adunari, ca tinerii sa fie educati bine, si sa nu treaca prin pacatele prin care am trecut eu, ca sa inteleaga ce este pacatul, si in ce hal te poate duce.
Domnul sa va binecuvinteze pe toti tinerii slujitori ai Lui, si nu va indoiti chiar daca noi nu suntem credincios El este. Nu trebuie sa ne pitim de lume, din cauza ar trebuii sa cantam nu in adunare, ci prin piete, ar trebuii sa ne rugam in scolii si nu numai la noi in camaruta.
Noi mai mult ca oricine ar trebuii sa aratam ca suntem diferiti.
Oamenii din ziua de azi au un gol, care daca noi nu-L umplem cu Cuvantul lui Dumnezeu, il vor umple spiritualisti, sau satanisti, sau anticristul.
Sa ne imbracam crestineste, sa ne purtam crestineste, sa gandim crestineste, si sa vorbim crestineste ca oamenii sa vada ca suntem diferiti, sa ne intrebe de ce, si astfel sa le dam prilejul de a asculta Cuvantul Domnului.
Domnul sa ne ajute pe toti. AMIN.
Adăugat în 04/11/2010 de rodicamogoase
Pentru cei care comenteaza impotriva acestui mesaj.
Fratilor va inteleg parerile. Si aveti dreptate numai in faputl ca nu numai pastorii trebuie sa vorbeasca. Dar vedeti de multe ori oamenii au aceasta tendinta de a asculta sfaturi numai de la cei pe care ii cred ei demni, si de multe ori acestia sunt pastorii. Este ca si cum ceilalti oameni din adunare nu ar avea Duhul Sfant in ei, si nu ar putea sa stie ce e bine si ce er au. Stiu ca nu este o viziune buna, dar stiu ca aceasta viziune exista, pt ca o vad printre crestinii cu care ma relationez eu.
De altfel voii va indreptati gandurile numai spre acei care se nasc si cresc in biserica si stiu ce e pacat si ce nu.
In ziua de azi, in lume ,( si eu din pacate o cunosc ff bine) sunt multe lucruri care nu se mai considera pacate. Ex: sa ai prieten/a si sa te saruti cu el/a, sa mergi la filme cu scene sexuale sau violente, sa copiezi la scoala, sa spui o "minciunica" etc.
Plus ca sunt lucruri si mai grave.
Atunci un tanar de care S-a indurat Domnul si l-a facut sa asculte un cuvant prin care sa se pocaiasca, are nevoie sa ii se spuna ca aceste lucruri sunt pacate. Cum am spus si mai inainte, cati dintre voi nu considera ca sms-ul in adunare este un pacat? Sigur multi, si totusi eu cred ca este o batjocura la adresa Domnului.
Clar ca pe Iosif nu l-a batut nimeni la cap, Dar nu uitati cine era tatal lui, Israel, " Cel ce se lupta cu Dumenezeu". Un tata care a avut un contatct direct cu Dumnezeu, credeti ca nu si-a crescut el copiii cu aceasta teama?
Adevarat fratii lui Iosif, nu au trait credinta parintelui lor, dar in orice gradina sunt si uscaturi, poate ca pentru ei ar fi fost mai bine ca tatal lor sa-i bata la cap.
Nu va mai raportati la timpurile de demult, raportativa la timpurile voastre, fiti crestini ai timpurile voastre in ceea ce are a vedea cu oamenii din timpurile voastre.
Nu va vine sa credeti, dar eu am ramas socata cand am aflat ca fostul meu prieten din lume nu stia ca Domnul Isus a fost rastignit pt pacatele noastre.
Si oamenii de aici din Spania habar nu au cine este Dumnezeusi Domnul Isus, ce au facut si ce fac Ei pt lume.
Nu stiu nimik, cum sa stie atunci ce este pacat si ce nu, daca crestinii nu le spun?
Am fost intrebata de o colega de munca, " De ce te-ai pocait, doar tu nu ai cine stie ce pacate?". Si i-am rapsuns " Lucrurile care tie ti se par cele mai banale, sunt pacate. Cand i-am spus sefului ca nu pot sa vin la munca pt ca am dureri de cap, desi nu le aveam, am facut un pacat". Pe ea a bufnit-o rasul, dar voi ce ganditi????????????????????
Va rog, uitati-va in jur, incercati sa intelegeti ce se afla in sufletul oamenilor din tarile dezvoltate, care nu-l cunosc pe Dumnezeu.
FITI MISIONARI IN JUNGLA MARILOR ORASE.
Domnul sa va binecuvinteze! AMIN.
Adăugat în 04/11/2010 de rodicamogoase
ce minunat ca mai sunt persoane care au curajul sa puna degetul pe rana, domnul sa te binecuvinteze.
Adăugat în 18/12/2010 de pcornel
replica!!!!
da sunt de acord dar nu intru totul si muzica ce ai bagat o pe fundal
ma indoiesc ca ii place Domnului !!! rock crestin si drac pocait nu exista frate !
Adăugat în 30/12/2010 de sincerius30
Fii binecuvintat. !!!
Adăugat în 24/01/2011 de Cristi_28
Comentariu
Domnul sa te binecuvinteze pentru acest mesaj. Stim ca odata aceste cuvinte vor sluji de marturie celor ce le-au auzit, si nu au luat seama. Eu cred ca Duhul Sfint este acela care inspira si face cunoscuta realitatea. E adevarat, ca orice lucrator are nevoie de umplere divina cu Duhul Sfint pentru a avea Putere sa cunoasca si sa spuna lucrurilor pe nume. Sa ne rugam ca Domnul sa faca o trezire spirituala in bisericile de unde facem parte, si El sa umple cu Duhul Sfint pe predicatori si pastori si toti lucratorii din via Sa.
Adăugat în 11/03/2011 de natasa-prut
DUMNEZEU sa te binucuvanteze,si ma bucur ca este inca cineva care nu intereseaza doar cum se duce imbracat sau cu ce merge si-L cauta din inima pe ACEL CE ESTE PREA INALT DUMNEZEU VIU ,ca nu trebuie sa mergi imbracat in costum sa te cunosca oamenii ,ca nu trebuie doar sa-Ivizitezi casa LUI DUMNEZEU si sa spui ca vii de la ADUNARE.Raman incredintat in MANA DOMNULUI ISUS HRISTOS ca ceea ce nu am scris eu EL sa sa ti le dea pe deasupra.
AMIN
Adăugat în 14/07/2011 de ctr_ionut
Domnul sa te binecuvinteze frate..
Adăugat în 01/02/2012 de Jesusandreeadaniel
Opțiuni