Tabara Punctul Zero 2010. 2 -7 August
Adăugată de razvanstavila in 19/07/2010, citită de 2.281 ori
Autor: Punctul Zero, Categorie: Evenimente
Tabara Punctul Zero 2010. 2 -7 August

Intariti mainile slabanogite si intariti genunchii care se clatina. Spuneti celor slabi de inima:

"Fiti tari si nu va temeti!

Iata Dumnezeul vostru... El insusi va veni si va va mantui."

Atunci se vor deschide ochii orbilor, se vor deschide urechile surzilor; atunci schiopul va sari ca un cerb si limba mutului va canta de bucurie; caci in pustie vor tasni ape si in pustietate paraie; marea de nisip se va preface in iaz si pamantul uscat in izvoare de ape ...

Acolo se va croi o cale, un drum, care se va numi Calea cea sfanta: niciun om necurat nu va trece pe ea, ci va fi numai pentru cei sfinti; cei ce vor merge pe ea, chiar si cei fara minte, nu vor putea sa se rataceasca. Pe calea aceasta nu va fi niciun leu, si nicio fiara salbatica nu va apuca pe ea, nici nu va fi intalnita pe ea, ci cei rascumparati vor umbla pe ea. Cei izbaviti de Domnul se vor intoarce si vor merge spre Sion cu cantece de biruinta. O bucurie vesnica le va incununa capul, veselia si bucuria ii vor apuca, iar durerea si gemetele vor fugi!
(Isaia 35:3-10)

 

"Mangaiati, mangaiati pe poporul Meu," zice Dumnezeul vostru.
"Vorbiti bine Ierusalimului si strigati-i ca robia lui s-a sfarsit, ca nelegiuirea lui este ispasita; caci a primit din mana Domnului de doua ori cat toate pacatele lui ..."
(Isaia 40:1-2)

Suie-te pe un munte inalt, ca sa vestesti Sionului vestea cea buna; inalta-ti glasul cu putere, ca sa vestesti Ierusalimului vestea cea buna; inalta-ti glasul, nu te teme, si spune cetatilor lui Iuda: "Iata Dumnezeul vostru! Iata, Domnul Dumnezeu vine cu putere si porunceste cu bratul Lui. Iata ca plata este cu El, si rasplatirile vin inaintea Lui."
(Isaia 40:9-10)

Scripturile de mai sus reprezinta motivul pentru care facem aceasta tabara!
Daca aceste cuvinte iti ating inima, daca iti vorbesc specific pentru viata ta, daca esti in cautarea voii lui Dumnezeu pentru viata ta, daca vrei sa ai parte de o intalnire autentica cu gloria lui Dumnezeu, atunci te invitam sa iei parte la Tabara Punctul Zero - 2010.

Tema taberei am intitulat-o "Lasa-Mi poporul sa plece!" deoarece credem ca voia Domnului este ca cei care Ii apartin sa fie eliberati de orice robie din viata lor. Credem ca acesta este strigatul lui Dumnezeu! Domnul nostru Isus Hristos Si-a dat viata pentru ca aceasta voie sa fie implinita! El doreste ca nimic sa nu te tina sau sa te impiedice sa ai o relatie autentica cu El!


Știre preluată de pe www.punctulzero.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni