Al doilea pastor decedat în urma accidentului dintre Deva şi Simeria
Adăugată de monasipos_14mai in 06/07/2010, citită de 5.520 ori
Autor: ramona sipos, Categorie: Evenimente
 Al doilea pastor decedat în urma accidentului dintre Deva şi Simeria

Fratele păstor ARTIMIE IANOS, cunoscut sub numele de  CIA (67 ani), de la Biserica Penticostală Betania, Câmpia Turzii  a murit ieri înainte de a fi externat din spitalul din Turda. În spital a  fost internat în urma accidentului care a avut loc în data de 27.06.2010 între Deva şi Simeria, accident în urma căruia  fratele Iacob Şumandea şi-a pierdut viaţa. Ei intenţionau  să ajungă în Arad, pentru a face lucrarea Domnului.

Urmând linkul urmator puteţi viziona reportajul despre accident şi pe frate Cia Artimie comunicând cu reporterul într-un interviu: 

 

 


             Fratele Artimie Cia  era cunoscut în toata ţara şi Europa  şi pentru darul de vindecare, foarte mulţi bolnavi vindecându-se la rugăciunile lui. A fost un om deosebit care a iubit foarte mult pe Dumnezeu şi pe  fraţi. Pentru dînsul nu a contat niciodată distanţa, când era vorba de a merge în misiune ori de cate ori era sunat. Nopţi de-a rândul fratele Cia era plecat în misiune prin ţară la seri de rugăciune. A fost un neobosit om al rugăciunii, unul care simţea cu fraţii deşi uneori slujea chiar bolnav fiind.

            Domnul Dumnezeu pe care L-a slujit cu toată puterea, cu toată inima a hotărât să-l cheme acasă în data de 5 Iulie 2010.

            Serviciul de înmormântare va avea loc la Biserica Penticostală Betania din Câmpia Turzii în data de 8 Iulie 2010 de la ora 13.

Ramona Sipos,Targu Mures


Știre preluată de pe www.bisericaalbini.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni