Fratele pastor Iacob Sumandea a murit într-un accident
Adăugată de BenHur in 28/06/2010, citită de 3.745 ori
Autor: Vio Pop, Categorie: Diverse
Fratele pastor Iacob Sumandea a murit într-un accident

 

Fratele pastor onorific, Iacob Sumandea (96 ani), de la Biserica Penticostala Betania, Cluj Napoca a murit astazi  într-un accident de masina.  El intentiona să ajungă în Arad, pentru a face lucrarea Domnului.

In 1945 fratele Şumandea Iacob cumpără o casă la numărul 41 pe strada Rodnei, unde încep servicii de evanghelizare cu câţiva credincioşi, astfel ia naştere Biserica Creştina Penticostala-Someşeni, care astăzi se numeşte Biserica Penticostale Nr.4 Vestea Bună

În 1947 fratele Iacob Sumandea  este ordinat în lucrare.

El a fost o perioada dirijor de cor în Biserica Penticostala Albini, Cluj Napoca.

După cum relatează Adevarul.ro, evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 07.30, pe DN7, în dreptul punctului de trecere peste calea ferată de la Săuleşti. Şoferul unei Dacii Logan cu număr de Cluj, ce se deplasa spre Deva,  a călcat prea tare acceleraţia pe carosabilul umed, moment în care maşina a început să se deplaseze necontrolat de pe un sens de mers pe celălalt.

Fratele Iacob Sumandea era cunoscut şi pentru darul de vindecare, foarte mulţi bolnavi s-au vindecat la rugăciunile lui. Dumnezeu a considerat ca e mai aproape de casa din cer decat de cea de pe pământ, și l-a chemat acasa!


Aici puteti asculta marturia deosebita a fratelui Sumandea:



Știre preluată de pe www.stiricrestine.ro
Dumnezeu sa ii binecuvanteze
-slavit sa fie Dumnezeu,pentru ca el ne-a dat acest har!!!Dumnezeu sa ii binecuvanteze familia:)
Adăugat în 29/06/2010 de fritz
Opțiuni