Tabăra Village Project 2010
Adăugată de BenHur in 23/06/2010, citită de 1.859 ori
Autor: Marchiş L. Voicu, Categorie: Diverse
Tabăra Village Project 2010

 

O nouă şansă - în slujba mântuirii altora

În timp ce ne pregătim să ne bucurăm din nou de zilele mult aşteptate de vacanţă, ar trebui să ne ridicăm capul onoraţi, nu superiori. Nu vreau să minimalizez sentimentul copleşitor de libertate pe care îl simţi eliberat din” temniţa”  şcolii. Însă, cateodată poate să apară uitarea păguboasă a adevărului că “privilegiile aduc responsabilităţi.” Iar responsabilităţi?, se întreabă unii…

A fi responsabil, probabil, este un termen prea rigid pentru a descrie răspunsul nostru plin (de) sensibilitate şi încărcat de emoţie sfantă pe care trebuie să-l dăruim Mantuitorului, datorită harului Său. Evanghelizarea oamenilor trebuie privită de adevăraţii slujitori ai lui Dumnezeu mai mult decât o datorie. Ea trebuie să fie preocuparea supremă a creştinilor care trebuie întampinată cu bucurie, încantare şi satisfacţie.

Doar prin harul lui Dumnezeu, în iulie 2010, mai avem încă o nouă şansă de a ne pune pe deplin în slujba Domnului pentru mantuirea altora. Tabăra Village Projectne pune încă o dată la dispoziţie cadrul potrivit, într-o viziune biblică, de a întampina nevoile umane prin resursele divine inepuizabile. Ne aşteaptă o nouă experienţăavând siguranţa că suntem în voia lui Dumnezeu.

Scopul acestei tabere creştine de misiune este de a le arăta oamenilor că viaţa noastră este schimbată prin harul Domnului Isus Hristos. Iar deviza noastră este, la fel cum spunea Francis de Assisi (1181 - 1226), „să-L predicăm pe Hristos cu viaţa noastră, şi doar unde va fi nevoie vom adăuga şi cuvinte.” Credem că exemplul personal este singurul mod de a-i influenţa pe oamenii care au fost prea multă vreme dezamăgiţi de ipocrizia religioasă şi legalismul rigid. În îndeplinirea acestei viziuni „Ne bizuim doar pe Numele Domnului” (Psalmul 20:7) şi mergem cu toată pasiunea noastră alimentată mereu de Domnul Isus Hristos de a-i câştiga pe toţi pentru El!

Tabăra Village Project 2010 se va desfăşura în localităţile Bontăieni, comuna, Şişeşti, şi Şindreşti, comuna Dumbrăviţa -în judeţul Maramureş, situate la la aprox 15 - 20km de Baia Mare.

Tabăra are loc în perioada 24 - 31 iulie. Plecarea va fi din faţa Bisericii Muntele Sionului din Baia Mare la ora 9. Iar instalarea taberei se va face într-un spaţiu care se găseşte între cele două localităţi menţionate mai sus.

Te invităm să răspunzi chemării Mântuitorului şi să vii împreună cu noi pentru a ne pune în slujba Domnului în scopul de a proclama Evanghelia în locuri unde nu a cucerit încă nici o inimă.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesaţi linkurile de mai jos. Pentru a te înscrie (,) cât şi pentru alte informaţii, te rugăm să predai formularul completat unuia dintre liderii de tineret: Gherasim Magda (0740485128), Ciurdaş Cadmiel (0742863078), Ciurdaş Tudor (0742022051), sau M.L. Voicu (0744893151).

Marchiş L. Voicu

 


    Știre preluată de pe www.pasi.ro
    Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
    Opțiuni