SUA vrea sa aprobe homosexualitatea in cadrul fortelor armate
Adăugată de BenHur in 30/05/2010, citită de 2.899 ori
Autor: Catalina Ciociltan, Categorie: Internațional
SUA vrea sa aprobe homosexualitatea in cadrul fortelor armate

 

 Guvernul SUA se afla la un pas de a accepta homosexualitatea in cadrul fortelor armate. Membrii Congresului au votat majoritar pentru abrogarea legii "Don't Ask, Don't Tell" ("Nu intreba, nu spune"), promulgata in cadrul administratiei presedintelui Bill Clinton, care impunea militarilor homosexuali sa nu isi dezvaluie orientarea sexuala, informeaza SkyNews.

Presedintele Barack Obama, lideri militari si organizatiile pentru drepturile homosexualilor au cerut in numeroase randuri ca legislatia sa fie reglementata. "Aceasta lege va face fortele armate mai puternice si mai cuprinzatoare si va permite soldatilor homosexuali sa serveasca intr-un mod onest", a declarat Obama la incheierea sesiunii de voturi.

Republicanii au votat impotriva planului si au cerut o amanare a deciziei, pana la sfarsitul anului."Legea va afecta moralul si eficacitatea militarilor ", a declarat senatorul republican John McCain, un veteran al razboiului din Vietnam, care a incercat sa blocheze noua lege.


Știre preluată de pe www.hotnews.ro
Ma intreb cat de orbi putem fi si sa nu vedem sub ochi nostri cum traim inplinirea Bibliei .Am ajuns ca nimic sa nu ne mai mire in zilele noastre.Doamne ajutane te rugm sa nu ne pierdem dragostea in aceste zile de pe urma
Adăugat în 12/06/2010 de cristi_dinu
Opțiuni