Cursul de vară "Diferiți ca stil, uniți în închinare"
Adăugată de BenHur in 25/05/2010, citită de 2.482 ori
Autor: Marian Fedur, Categorie: Diverse
Cursul de vară "Diferiți ca stil, uniți în închinare"

Locul: Șăulia, jud. Mureș

Perioada cursului: 2-8 August 2010

Participanți: primii 100 înscriși (vârsta minimă: 17 ani)
Taxa de participare: 20 LEI
Taxa Cazare pentru 5 zile (incluzând trei mese zilnic):
400 LEI la Pensiunea modernă
350 LEI la Pensiunea rustică
300 LEI la Cabană


Modalitatea de plată: va fi efectuată în prima zi de campare.
Pentru cei căsătoriţi: puteți veni cu soția sau soțul, după caz, cât și cu copiii. Va trebui să efectuaţi înscrierea lor pe site, cu precizările de rigoare. Costurile vor fi în acest caz mai mari, în funcție de numărul de paturi ocupate şi de mesele consumate.



CURSUL DE VARĂ se structurează pe 3 categorii:

4 SESIUNI în care vom aborda subiecte legate de forma închinării sub genericul: diferiţi în stiluri dar uniţi în închinare;
a) COR, cuprinde: repetiţii model (prin abordarea repertoriului propus), introducere în dirijat, iniţiere canto (vocalize), despre acompaniament, cum să creşti corul d.p.d.v muzical (predarea eficientă şi plăcută a teoriei muzicii), întrebări si răspunsuri practice;
b) GRUP DE ÎNCHINARE, cuprinde: abordarea repertoriului propus, aplicaţii practice în acompaniament (armonie, orchestraţie, improvizaţie), întrebări si răspunsuri practice;
3.  COMPETIŢIE. Participantii vor fi împărtiţi pe grupe şi vor susţine mai multe probe de creaţie. 


Observatii:
Participarea la seminarii este obligatorie;
Întâlnirile pentru COR si GRUP DE ÎNCHINARE vor avea loc simultan. Fiecare participant va trebui să se decidă pentru una dintre cele două opțiuni. De exemplu, dacă alegi să participi la secțiunea COR nu poți să-ți schimbi opțiunea pe parcurs trecând la GRUP DE ÎNCHINARE și invers.


Dorința noastră este aceea de a încheia Cursul de Vară prin slujire în biserica locală din Târgu Mureş, în zilele de Sâmbătă și Duminică (7 și 8 August), aducând laude Domnului prin ceea ce s-a asimilat în cursul săptămânii. 
deplasarea la Târgu-Mureș se va face sâmbătă;
cazarea, în familii;
ţinuta adecvată slujirii în biserică să nu vă lipsească din bagaje.




Alte observatii:

Doresti să participi la secţiunea de INSTRUMENT şi îţi place chitara? Ia-o cu tine.
Ai un instrument preferat si poţi să-l transporţi pe tren sau în portbagajul maşinii? Ia-l cu tine.
Îti doreşti o revigorare a vietii tale spirituale? Profită de timpul de închinare zilnic! Înconjurat de diverşi fraţi, în mijlocul nemărginitului naturii şi totuşi doar tu şi Unicul tău Tată!
Te simţi extenuat? Simţi nevoia unei “deconectări”? Fii pe pace. La Şăulia vei avea şi timp pentru relaxare si odihnă! (Nu uita să-ţi iei mingea şi/sau paletele!)
“Vreau să vin cu băieţelul meu. Oare se va plictisi?” Nu are timp să se plictisească. Campusul respectiv este dotat cu toată „aparatura” necesară copilului tău. 

Programul activitatilor. click aici...



Pentru o bună mărturie te rugăm să ţi cont de:

Efeseni 4: „să vă purtaţi într-un chip vrednic de chemarea pe care aţi primit-o, cu toată smerenia şi blândeţa, cu îndelungă răbdare; îngăduiţi-vă unii pe alţii în dragoste, şi căutaţi să păstraţi unirea Duhului, prin legătura păcii”
Filipeni 2: 5 – 8 Domnul nostru Isus Hristos s-a remarcat prin modestia Sa interioară cât și cea exterioară. Lasă ca și ținuta ta vestimantară să fie conforme principiile morale ale Împărăției Sale (pentru fete este interzisă, purtarea hainelor foarte decoltate,a blugilor foarte stâmți, a fustelor scurte ș.a.m.d.)
manifestarea prieteniilor între sexe opuse este interzisă (!)
Prezența este obligatorie la toate activitățile. Nu se admit intarzieri la nici un eveniment.


Formular de inscriere AICI


Știre preluată de pe eldad.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni