Grindina uluitoare in Oklahoma
Adăugată de BenHur in 22/05/2010, citită de 6.305 ori
Autor: Anonim, Categorie: Semnele sfârșitului
Grindina uluitoare in Oklahoma

Va prezentam mai jos doua inregistrari video a unei grindine in Oklahoma care a avut loc in data de 16 Mai 2010. Am decis sa prezentam acest video deoarece tot mai multe semne prevestesc ca finalul se apropie, insa, din pacate, multi crestini traiesc cu "obisnuinta" ca "acestea au mai fost", "am mai vazut noi lucruri si mai mari ca acestea" sau si mai grav: multi se multumesc cu simplul fapt ca nu li se intampla lor.

 

 

 

V-am lovit cu rugină în grâu şi cu tăciune, şi cu grindină; am lovit tot lucrul mâinilor voastre. Şi cu toate acestea..., tot nu v-aţi întors la Mine, zice Domnul." (Hagai 2:17)

 

Întoarce-ne iarăşi, Dumnezeul mântuirii noastre! Încetează-Ţi mânia împotriva noastră! ( Psalmii 85:4)

 


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Semnele marilor urgii care vor veni...
O grindina mare, ale carei boabe cantareau aproape un talant, a cazut din cer peste oameni. Si oamenii au hulit pe Dumnezeu din pricina urgiei grindinii, pentruca aceasta urgie era foarte mare. (Apocalipsa 16:21)


...copii rascumparati de DOMNUL...ridicati-va capetele din pamant si priviti la cer...mantuirea este gata sa vina...sa veghem cu pocainta si dragoste de frati , sa asteptam venirea DOMNULUI Isus... mai este atat de putin ...dar lumea nu crede , sunt orbiti de "dumnezeul" acestui veac... dar noi care suntem pe calea mantuirii stim ca acestea sunt semnele iminentei revenirii a Marelui nostru DUMNEZEU si Mantuitor Isus Hristos.

Fiti binecuvantati !
Adăugat în 23/05/2010 de iurkowski
rugativa pentru trezirea spirituala a omenirii... pentru ca venirea Domnului este aproape!!!
Adăugat în 01/06/2010 de inna_902
Opțiuni