Conferinta Generatia IOSUA - In prezenta slavei lui Dumnezeu
Adăugată de MariusM in 17/05/2010, citită de 1.602 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Conferinta Generatia IOSUA - In prezenta slavei lui Dumnezeu

Vă invităm să participaţi la conferinţa „Generaţia Iosua” – În prezenţa Slavei lui Dumnezeu, prin lucrarea sfinţitoare a Duhului Sfânt, rugăciune şi post, laudă şi închinare necurmată, şi proclamarea întregului Cuvânt al lui Dumnezeu. Această conferinţă va avea loc în zilele de 20-24 mai 2010, în cadrul bisericii Agape, Timişoara.

După primele trei zile de pregătire şi intrare în Locul Preasfânt, în ziua de duminică, 23 mai, ne vom uni cu peste 500 milioane de fraţi şi surori din toate naţiunile lumii, în Ziua Mondială de Rugăciune. Prin mărturia Duhului Sfânt ştim că în zilele de 20-24 mai, la Timişoara va fi o revărsare fără precedent a Slavei lui Dumnezeu în România.

Prin voia lui Dumnezeu, în această zi se sărbătoreşte pretutindeni coborârea Duhului Sfânt şi naşterea Bisericii. Cu sprijinul Alfa şi Omega TV şi God TV, vom intra în legătură directă cu fraţi şi surori de pe toate continentele. Rugăciunile noastre vor fi împărtăşite cu credincioşii de pe continentul nostru, din Africa, America de Nord şi Sud, Asia, Australia şi Pacificul de Sud.


Știre preluată de pe www.bhop.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni