Conferinta europeana asistente crestine in Romania
Adăugată de dan4net in 23/04/2010, citită de 3.536 ori
Autor: Claudia Persa, Categorie: Anunțuri
Conferinta europeana asistente crestine in Romania

Numele meu este Claudia Persa sunt asistenta medicala in Cluj si impreuna cu citeva colege  suntem parteneri la organizarea pentru prima data in Romania a conferintei Europene NCFI - Nurses Christian Fellowship International.
Conferinta va avea loc in perioada 31 mai-5 iunie la Valea Draganului la aproximativ 100 km de Cluj.Costul acestei conferinte este pentru asistentele din Romania de 150 de euro ( cea ce include taxa de conferinta, cazarea, masa si excursia de o jumatate de zi).
In calitate de organizatori va invitam la aceasta ocazie unica unde veti avea posibilitatea sa  participati alaturi de asistente din toate Europa si nu numai , unde se vor prezenta lucrari de actualitate din domeniul nursingului din perspectiva  asistentei crestine.
De asemenea in cadrul sectiunii "expozitia biblica" vom avea privilegiul de a-l avea ca invitat pe pastorul Beniamin Faragau care va aduce in fata noastra exemplul lui Daniel un om care a trait intr o lume asemanatoare cu a nostra dar nu a acceptat compromisul indiferent de ofertele tentante care i s au adus.
Aceasta manifestare nadajduim sa fie creditata de catre OAMGMAMR.
Va salut cu caldura  pe toti !
Claudia Persa,

http://www.ncfieurope.org/
http://www.fundatiaemanuel.ro/
perszya[at]yahoo.com
- Claudia Persa


Știre preluată de pe www.ncfieurope.org
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni