CHRISTIADA 2010 - 3D Decizia Determina Destinul
Adăugată de viatavesnica in 19/04/2010, citită de 2.063 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
CHRISTIADA 2010 - 3D Decizia Determina Destinul
Eram obişnuiţi să citim un anunţ asemănător în lunile toamnei, CHRISTIADA fiind una dintre conferinţele care ne făcea toamna mai frumoasă, şi unul din motivele pentru care atât de mult aşteptam acea perioadă a anului.
După un an în care şirul conferinţelor noastre s-a întrerupt, iată-ne îndrumaţi de Dumnezeu să punem baza unei întâlniri noi, având ca scop cunoaşterea tot mai profundă a lui Dumnezeu, de către noi, tinerii evanghelici. Aşteptam anul acesta foc proaspăt, schimbări ale relaţiei cu Dumnezeu, decizii noi şi punerea noastră în lucrare, ca membrii în trupul lui Cristos. Dorim ca această conferinţa să fie un cântec de primăvară dedicat lui Dumnezeu care să ne întărească, care să ne îndrume în alegerile si deciziile care ne vor influenţa viitorul şi chiar întreaga viaţa.
Cuvântul de bază al conferinţei având tema „3D Decizia Determina Destinul” ne va fi transmis de fratele Adi Mocanu din Oradea, iar în lauda şi închinare ne vor conduce grupurile MEMFIS si DOMINI din Baia Mare.

Programul conferinţei
Vineri 30 aprilie:
17.00 – 18.00 Inscrierea participantilor
18.00 – 21.00 Sesiunea I (Adi Mocanu)

Sâmbătă 1 mai:
10.00 – 13.00 Sesiundea II (Adi Mocanu)
13.00 – 14.00 masa de pranz
15.30 - 16.30 seminarii(facultative)
Lauda si inchinare
Cunoscându-mi valoarea (seminar pentru fete)
Misiune
17.00-20.00 Sesiunea III (Adi Mocanu)
Pentru cei care veniţi din alte oraşe si aveţi nevoie de cazare sau daca doriţi alte informaţii despre desfăşurarea conferinţei aşteptăm să ne scrieţi la [email protected].

Departamentul de Tineret al Bisericii Maranata, Baia-Mare


Știre preluată de pe tineri.maranatabm.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni