Înscriere pentru acces la transmiterea live pe internet a conferinţei cu Ravi Zacharias
Adăugată de Softy in 16/04/2010, citită de 2.324 ori
Autor: Marius Fersigan, Categorie: Evenimente
Înscriere pentru acces la transmiterea live pe internet a conferinţei cu Ravi Zacharias
Dragii nostri,

In perioada 26 - 29 aprilie Fundaţia BIG Impact, împreună cu Biserica Metanoia Arad şi “Ravi Zacharias International Ministries” (RZIM),organizeaza evenimentul apologetic de excepţie al anului avându-l ca invitat principal pe Ravi Zacharias, cel mai renumit apologet al credinţei creştine din vremurile noastre.  Împreună cu Ravi Zacharias va conferenţia şi Michael Ramsden, unul dintre cei mai cunoscuţi apologeţi europeni (RZIM Oxford).

Cele peste 400 de locuri la conferinta au fost deja ocupate dar avem vesti bune.

Ca şi element de noutate absolută, oferim în premieră celor interesaţi accesul live prin webstreaming pe internet pentru lucrările conferinţei cu Ravi Zacharias! Pentru a asigura o calitate deosebită acestor transmisii, am decis folosirea contra cost a unui serviciu profesional de webstreaming, care ne permite accesul unui număr nelimitat de participanţi virtuali, fără a dăuna calităţii transmisiei. Evident, soluţia adoptată presupune achitarea unei taxe modice.

Aşadar oferim două variante de webstreaming: una pentru acces individual, cu o rezoluţie normală şi una cu rezoluţie mare  pretabile la proiecţii cu video proiectorul, în cazul grupurilor mari.

Costul pentru webstreaming personal este de 30 lei iar pentru webstreaming grupuri costul este de 150 lei. Pentru înscriere, vă rugăm să accesati linkul de pa pagina principala a Fundatiei Big Impact http://www.big-impact.ro/ .

Dupa completarea formularului trebuie, să confirmaţi primirea mesajului care vă va fi trimis prin email şi să faceţi plata în contul care vă va fi dat în mesajul email. Dacă parcurgeţi aceşti paşi, înainte de conferinţă veţi primi pe e mail linkul pentru webstreaming.

IMPORTANT: Cei care se inscriu pentru acces prin webstreaming, vor avea cel putin 24 de ore acces la inregistrarea video pe internet(video on demand) a fiecarei sesiuni, din momentul transmiterii acesteia. In acest fel, fiecare isi poate aranja programul de vizionare in functie de agenda proprie.

Va multumim,
Echipa de organizare

Știre preluată de pe www.big-impact.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni