Amprenta electronica pentru romani
Adăugată de cst179 in 14/04/2010, citită de 7.405 ori
Autor: Anonim, Categorie: Semnele sfârșitului
Amprenta electronica pentru romani

Stirea vorbeste de la sine! In prima faza se vrea folosirea acestei amprente in cazul firmelor dar apoi si in cazul oricarui om.

Este bine sa stim vremurile... dar in acelasi timp sa nu ne ingrijoram si nici sa nu ne pierdem nadejdea in Domnul Isus! EL e Singurul care ne poate feri de orice!


-----------------------------------------------------------------------------------------------


Intram in era digitala odata cu obligatia inregistrarii semnaturii electronice, care se va face contra cost pentru fiecare persoana. Este vorba de un program initiat prin serviciul eRomania, care va costa 500 de milioane de euro.

Obligatorie incepand cu 2011, semnatura electronica va fi necesara, de exemplu, la inscrierea copilului la scoala sau la inmatricularea masinii. 

Astfel, pentru a crea o semnatura electronica, fiecare cetatean va trebui sa inregistreze pe internet datele din buletin. Totul se va face contracost, insa guvernantii spun ca va fi vorba de o suma simbolica, intre 5 si 7 euro.

Cat despre cei care nu au folosit in viata lor un calculator, autoritatile spun ca in fiecare oficiu postal vor fi specialisti care le vor da o mana de ajutor. Un ajutor care ulterior floseste tot autoritatilor, pentru identificarea fiecarei tranzactii efectuate, cu ora, data si suma, relateaza Antena3.

Teoretic, programul ar urma sa intre in vigoare dupa 30 septembrie, initial in cazul firmelor, iar ulterior pentru toti romanii. 




Știre preluată de pe www.9am.ro
este un lucru extraordinar ceea ce spuneti cu privire la cipul care se va pune .Sint ultimele clipe cind e momentul sa ne trezim din atipire .Este adevarat ca Apocalipsa cap.13 sa se implineasca cu noi cei care azi asteptam venirea DomnuluiIsus.Mai mult ca oricind este clipa sa ne pocaim cu adevarat de pacatele noastre pt ca mai este mila .Ferice de cei cesi spala hainele in singele lui ISUS ca sa le albeasca.Amin
Adăugat în 20/04/2010 de moldovan.liviu
oricum noi nu putem schimba vremurile, insa ce putem face este sa veghem si sa strangem ulei in candela!!!!!!!!!!!!!
Adăugat în 02/05/2010 de mariso
Amprenta electronica pentru romani
Am o intrebare: va avea ceva daca vom lua si noi parte (crestinii) la acest "proces",adica sa acceptam sa dam semnatura digital,etc...?
Multumesc anticipat!
Adăugat în 29/05/2010 de dani.marina.g
Oricine accepta semnul fiarei, isi vinde sufletul fiarei! Asta si inseamna "semnul fiarei", adica "pecetea fiarei"! Unii sunt pecetluiti cu Duhul Sfant, pusi deoparte pentru Domnul, altii sunt pecetluiti (accepta) semnul/pecetea fiarei si astfel sunt pusi deoparte pentru diavol!

Oricine va refuza semnul fiarei va fi in mana Domnului si Domnul Insusi se va ingriji de el! Daca va fi nevoie, chiar mana cereasca ii va da de mancare, asa cum a dat candva lui Israel, in mijlocul desertului (nu au dus lipsa nici de mancare, nici de apa, nici de haine!).

Vine vremea cand va trebui sa traim prin credinta si nu prin ce vedem sau percepem cu ochii, urechile sau mintea! ...E intr-un fel ca si mersul pe ape: stii clar ca nu ai nici o sansa si te vei ineca negresit DAR, pentru ca stii ca DOMNUL ESTE, prin credinta in EL vei pasi pe ape/necazuri fara probleme!
Adăugat în 29/05/2010 de cst179
Amprenta electronica pentru romani
Cum ai ajuns la concluzia ca amprenta digitala e semnul fiarei?
Adăugat în 16/06/2010 de nanionut
Fiti tari.!!!
Tot ce este scris se va implini.,noua ne ramine in vremurile acestea sa stringem ulei in candela pt acele vremuri...
Adăugat în 26/01/2011 de Cristi_28
Opțiuni