Conferinta Punctul Zero 2010 - Binecuvantare sai blestem
Adăugată de serban in 11/04/2010, citită de 3.074 ori
Autor: Punctul Zero, Categorie: Anunțuri
Conferinta Punctul Zero 2010 - Binecuvantare sai blestem

La inceputul slujirii Sale, Hristos subliniaza care va fi modul prin care El va rezolva problemele spirituale:

Duhul Domnului este peste Mine... M-a trimis (M-a imputernicit, Mi-a dat autoritate) sa tamaduiesc pe cei cu inima zdrobita, sa propovaduiesc robilor de razboi slobozirea si orbilor capatarea vederii; sa dau drumul celor apasati si sa vestesc anul de indurare al Domnului” (Luca 4:18-19).

Hristos a venit cu solutii spirituale la probleme spirituale. Noi, in aceste vremuri, prin ceea ce facem, prin ceea ce spunem, am ajuns nu numai sa umbrim aceasta slujire a lui Hristos, dar am si umanizat o Evanghelie plina de putere.

Daca esti un astfel de om, care doresti sa ai parte de remediul lui Hristos la problemele cu care te confrunti in ce priveste legaturile din viata ta, daca observi efectele blestemului ca fiind active in viata ta sau a familiei tale, atunci cred din toata inima ca o astfel de conferinta poate fi un cadru ideal pentru un nou inceput.

Daca esti un om care doresti sa slujesti altora intr-un mod biblic, dupa modelul lui Hristos, te invit sa participi impreuna cu noi la aceasta conferinta pentru a-ti consolida bazele scripturale in ce priveste eliberarea de sub blestem.

Asteptam ca in data de 1 Mai 2010, in cadrul acestei conferinte, sa avem parte de revarsarea harului si puterii Sale in vederea restaurarii si vindecarii poporului rascumparat al lui Dumnezeu.

Mai multe detalii cu privire la conferinta sau posibilitati de inscriere le puteti afla de pe www.punctulzero.com


Știre preluată de pe punctulzero.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni