PROIECTE DE LEGE, din Camera Senatului si a Deputatilor, SOLICITA IMPLANT CU CIP pentru americani?
Adăugată de cst179 in 10/04/2010, citită de 7.744 ori
Autor: Anonim, Categorie: Semnele sfârșitului
PROIECTE DE LEGE, din Camera Senatului si a Deputatilor, SOLICITA IMPLANT CU CIP pentru americani?
Biblia, Apocalipsa, cap. 13

16. Şi a făcut ca toţi, mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte,
17. şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei.
18. Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.
PROIECTE DE LEGE, din Camera Senatului si a Deputatilor, SOLICITA IMPLANT CU CIP pentru americani?

Posted in CIPURI by saccsiv on aprilie 7, 2010

   Citez din articolul BOTH HOUSE AND SENATE HEALTH BILLS REQUIRE THE MICRO CHIPPING OF AMERICANS – 3/18/10:

   Cerinta implantarii cipului RFID .
   Sec. 2521, Pg. 1000 – Guvernul va stabili un Registru Naţional al dispozitivelor medicale. Ce va insemna Registrul Naţional al dispozitivelor medicale?

   Registrul Naţional al dispozitivelor medicale din HR 3200 [Proiectul de lege de Sănătate], paginile 1001-1008:
   (G) (1) Secretarul va întocmi un registru naţional al dispozitivelor medicale (în prezenta subsecţiune denumită în continuare “registru”) pentru a facilita analiza siguranţa efectelor medicamentelor dupa utilizarea lor şi a rezultatelor de pe fiecare dispozitiv care-”(A) este sau a fost utilizat în sau pe un pacient;”(B) şi este -”(i) un dispozitiv de clasa III; sau”(ii) de clasa a II, dispozitiv care este implantabil, de sprijinit viaţa, sau de sustinut viaţa”.

   Apoi, la pagina 1004 se descrie ce înseamnă termenul “date”, din alineatul 1,
secţiunea B:
   ”(B) În acest alineat, noţiunea “date” se referă la informaţii, relativ la un dispozitiv descris la alineatul (1), incluzand date de prescriptii, datele de sondaj al pacienţilor, fişiere analitice standardizate care să permită statistica şi analiza datelor de la medii disparate, fişele medicale electronice, precum şi orice alte date considerate necesare de către Secretar. “

   Ce este exact un dispozitiv din clasa II, care este implantabil? Aprobat de FDA, un dispozitiv din clasa a II implantabil este un ” receptor implantabil de radio frecvenţă pentru sistemul de identificare a pacienţilor şi informaţii privind sănătatea” Scopul unui aparat din clasa II este de a colecta date de la pacienţii cu afecţiuni medicale, cum ar fi “date cererilor de despăgubire de la asiguratori, datele de sondaj a pacienţilor, fişiere analitice standardizate care să permită punerea în comun şi de analiză a datelor din medii disparate de date, fişele medicale electronice, precum şi orice alte date considerate adecvate de către Secretar. “

   A se vedea:http://www.fda.gov/downloads/MedicalDevices/DeviceRegulationandGuidance/GuidanceDocuments/ucm072191.pdf

   Această nouă lege – atunci când va fi pe deplin pusa în aplicare – oferă cadrul pentru a face Statele Unite prima naţiune din lume care impune ca fiecare dintre cetăţenii săi să aibă implantate în ei un microcip de identificare prin frecvenţă radio (RFID) cu scopul de a controla caruia ii este, sau nu, permise îngrijiri medicale pe teritoriul ţarii.

   Nu crezi? Priveste. Proiectul de lege privind asistenţa medicală HR 3200:http://waysandmeans.house.gov/media/pdf/111/AAHCA09001xml.pdf

   Pagini 1001-1008 Secţiunea “Registrul Naţional al dispozitivelor medicale”.
   Pagina 1006 “, care urmează să fie adoptate în termen de 36 luni de la aprobare”
   Page 503 “… aparatul medical de supraveghere”

   De ce ar folosi guvernul cuvântul “supraveghere”, atunci când se refera la cetăţeni?  Definiţia noţiunii de “supraveghere” este de monitorizare a comportamentului, activităţilor sau alte schimbari ale informaţiilor, lucruri obisnuite la oameni şi, adesea, într-un mod secret. Rădăcina cuvântului [francez] înseamnă “a veghea”.

   În teorie, intentia de a eficientiza asistenţa medicală şi pentru a elimina frauda prin intermediul “microcipurilor de sănătate”, pare justificata. Dar, pentru a avea sigura super-putere din lume (America, pentru moment) obligativitatea (pagina 1006) unui dispozitiv pentru a fi implantat este înfricoşător!
   Microciparea este inclusa în Proiectul de lege al Sănătătii?
http://www.dailypaul.com/node/105079

   Acoperirea sub Obamacare va necesita un microcip implantabil?
http://current.com/items/90842279_coverage-under-obamacare-will-require-an-implantable-microchip.htm
   Cititi va rog si:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule

Intel doreste sa va implanteze un cip in creier

Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPLANTABILE LA OM care sa detecteze … GRIPA PORCINA (H1N1)

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?

VERICHIP se numeste acum POSITIVEID. Detalii importante despre activitatea companiei ce doreste SA VA IMPLANTEZE CIPURI IN CORP

VIDEO: Promovare BRATARI RFID (Smat Band)

VIDEO: Reclama pentru folosirea IMPLANTULUI CU CIP, din motive medicale …
Știre preluată de pe saccsiv.wordpress.com
coment
bucurati-va caci venirea Domnului Isus e aproape! MARANATA!
Adăugat în 10/04/2010 de ovidio2004
Opțiuni
Daniel 3:29 Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”