Marsul Invierii - Timisoara 5 Aprilie 2010
Adăugată de radioelim in 30/03/2010, citită de 4.137 ori
Autor: Radio Elim NEWS, Categorie: Evenimente
Marsul Invierii - Timisoara 5 Aprilie 2010
An de an, în cea de-a doua zi de Pasti, sute de timisoreni se aduna impreuna pentru Marsul Invierii, pentru a proclama, in unitate, invierea Domnului Isus Hristos. "Inarmati" cu steaguri, instrumente muzicale, biblii si o inima inflacarata, crestinii se intalnesc in fata Catedralei Metropolitane din Timisoara, de unde urmeaza traseul traditional Primarie-Consiliul Judeţean-Parcul Rozelor.

La fiecare popas se citeste solemn Biblia si se inalta rugaciuni de multumire si binecuvantare. Imnuri crestine rasuna mandru pe strazile Timisoarei, animand participantii si invitand privitorii sa se alature convoiului entuziasmat. Marsul se incheie in Parcul Rozelor, printr-un serviciu de evanghelizare, unde participantii il vor celebra in unitate pe singurul care a salvat intreaga omenire Omul-Dumnezeu Isus Hristos.

Organizat de Asociatia Evanghelistica si de Caritate Isus Speranta Romaniei, in colaborare cu bisericile evanghelice din Timisoara si Consiliul Local, Marşul Invierii este o acţiune cu caracter interconfesional, recunoscuta si pe plan international, avand drept scop proclamarea în mod public a invierii Domnului Isus Hristos. Alfa Omega Tv continua sa fie partener media si sa marcheze acest eveniment si in 2010.

Anul acesta crestinii sunt invitati sa marsaluiasca impreuna in 5 aprilie, a doua zi de Pasti, incepand cu ora 15:00 din fata Catedralei Metropolitane. Pastorului Mihai Sarbu va transmite mesajul dragostei si jertfei lui Isus Hristos, iar procesiunea se va incheia cu un concert crestin sustinut de Speranta si alte grupuri crestine.
Sursa: www.alfaomega.tv

Știre preluată de pe www.radioelim.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni