Fiti parteneri Trinity TV
Adăugată de viopop in 23/03/2010, citită de 1.400 ori
Autor: Vio Pop, Categorie: Diverse
Fiti parteneri Trinity TV

După 3 ani de activitate suntem intr-un moment al acestei lucrari de televiziune cind Dumnezeu a hotarit sa ridice lucrarea la un nou nivel si anume de a incepe sa fuctionam pe satelit asa cum am primit viziunea in urma cu aproape 4 ani, sa ducem cuvintul LUI DUMNEZEU pina la marginile pamintului si orice vorbitor de limba Romana sa auda Vestea buna a Evangheliei si sa se intoarca la EL prin Isus Hristos Domnul nostru, ca sa fie mintuiti.

Suntem in curs de a achizitiona o televiziune seculara care a functionat cu domeniul de activitate folclor si dupa mai multe negocieri am ajuns la un pret de 40.000 de Euro, negociere ce a avut loc prin credinta deoarece noi nu avem inca banii necesari, termenul limita fiind 15 Aprilie 2010. Rugaciunea noastra catre Dumnezeu este ca aceasta televiziune de folclor One Tv Transilvania sa devina Trinity Tv si Dumnezeu sa foloseasca acest canal spre Slava Lui.
Pentru cei doritori sa ne ajute o pot face prin rugaciune sau sustinere financiara. Fiti parteneri impreuna cu noi, ca impreuna sa ducem mesajul Lui Dumnezeu la marginile pamintului.

Va multumim si Dumnezeu sa va binecuvinteze in tot ceeace veti face pentru Trinity Tv si tot EL sa va rasplateasca.

Darius & Rebeca Buda

www.trinitytv.ro


Știre preluată de pe www.stiricrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni