Crestini retinuti si interogati in Morocco
Adăugată de BenHur in 09/03/2010, citită de 1.993 ori
Autor: Anonim, Categorie: Internațional
Crestini retinuti si interogati in Morocco

In 4 Februarie, aproximativ 60 de morocani ai autoritatilor au atacat, in orasul Amizmiz,  casa unui credincios unde se tinea un studiu biblic “sanatos” pentru crestinii din imprejurul tarii.

Autoritatile au confiscat Biblii, carti, doua laptop-uri, un aparat de fotografiat digital si un telefon mobil. Deasemenea au retinut 18 credinciosi, dintre care cinci copiii mici, timp de 14 ore interogandu-i. Crestinii au fost eliberati si transportati inapoi la casele lor.  Unul dintre sechestrati, un cetatean al Statelor Unite, a fost deportat imediat dupa interogare. Ministrul de Interne a reclamat, intr-un raport, ca atacul a avut loc datorita “ urmaririi informatiei a organizatiei, de la intalnirea secreta, ca sa-i indrepte pe oamenii spre crestinism, informatie care le-ar putea zgudui credinta musulmanilor si submina religiile valoroase ale regatului.” (Source: Compass Direct) 

Rugati-va ca autoritatiile sa-si regrete comportamentul lor injust fata de acesti credinciosi. Rugati-va ca libertatea religioasa sa fie cu adevarat recunoscuta in tot Morocco. Rugati-va ca crestinii din Morocco sa inainteze in unitate si sa-si puna nadejdea in Hristos, asa cum Il servesc pe Domnul in mijlocul opositiei( 1 Corinteni 1:10). 
 


Știre preluată de pe www.persecution.net
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni