Lansare carte: Teme Biblice reflectate in literatura, autoare Titiana Dumitrana
Adăugată de user necunoscut in 24/02/2010, citită de 2.497 ori
Autor: Costi, Categorie: Evenimente
Lansare carte: Teme Biblice reflectate in literatura, autoare Titiana Dumitrana
Sfidand conventiile vietii moderne sufocate de inertii si de uniformizari degradante, intr-un gest de fronda si deopotriva de salvare a fiintei, ignorand o ordine cotidiana conventionala, Titiana Dumitrana ne propune o carte, scrisa dintr-o unica respirare. Ea concretizeaza realitati/mesaje emotionale durabile ale operelor literare romanesti si ale Bibliei, instituind in suflet credinta, speranta, lumina, inaltarea.

Pentru Titiana Dumitrana, actul de a scrie devine verificare de sine, tensiune sufleteasca, aspiratie spre perfectiune si, nu in cele din urma, solidaritate intru credinta si iubire de aproapele. Sinele ei este nelinistit, un edificiu construit pe principiul vaselor comunicante – impetuoasa manifestare de iubire divina, interes major pentru registrul didactic si pentru valorile profesiei, sensibilitate si tandrete pentru celalalt.

Cartea “Teme Biblice reflectate in literatura” se adreseaza unor categorii largi de cititori, de la elevul pasionat de literatura si limba romana, pana la profesorul interesat de raportul beletristica-religie, sub semnul cultural al spiritualizarii.

In curand va fi o lansare oficiala, despre care va vom tine la current, dar daca sunteti nerebdatori sa o cititi puteti contacta autoarea la telefon 0724 049996 sau E-mail: [email protected].

Știre preluată de pe www.infoo.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni