Pregătirea pentru slujbe în Templul reconstruit
Adăugată de user necunoscut in 11/02/2010, citită de 7.884 ori
Autor: BenHur, Categorie: Semnele sfârșitului
Pregătirea pentru slujbe în Templul reconstruit
Evreii din oraşul Mitzpe Yericho fac paşi practice în pregătirea pentru reconstruirea Templului din Ierusalim, pregătind descendenţi Cohanim (de preoţi) şi leviţi, pentru serviciul divin. În şcoala Mitzpe Yericho, preotul Templului învaţă exact cum să conducă serviciului zilnic al Templului şi să ofere sacrificiile cerute. “Astăzi este un eveniment cu adevărat istoric pentru poporul evreu”, a spus organizatorul Levi Chazan referindu-se la faptul că o altă parte a şcolii este completă. “Este începutul lucrării pentru cel de-al treilea Templu”.

Şcoala va include o imitaţie exactă a Templului. Ultima adăugare la imitaţie a fost domeniul în care preoţii au turnat jertfă cu vin şi apă. Jertfa cu apă s-a oferit în mod tradiţional de sărbătoarea Sukkot (a corturilor), ce a fost sărbătorită anul trecut.

Festivităţile au însoţit completarea următorului pas în construcţia şcolii. Printre cei prezenţi, a fost Baruch Marzel, un activist şi ajutor parlamentar pentru MK Michael Ben-Ari, de multă vreme în Israel. Timpul lucrării în această şcoală este în mod deosebit potrivit datorită revoltelor musulmane recente împotriva vizitelor la Muntele Templului, a spus Marzel.

Știre preluată de pe www.israelnationalnews.com
al treilea templu
..,stirea reconstruirii celui de al treilea templu este ata de veche incat merita sa (vedem)ceva plauzibil precum Nicodim,altfel nu ramane decat doar ..o vorba..!
Adăugat în 13/02/2010
pt bucsan viorel: si vestea venirii lui Hristos este atat de veche...!!! nu uita ca reconstruirea templului este de o insemnatate covarsitoare si da startul evenimentelor sfarsitului!
Adăugat în 14/02/2010
Revenirea Domnului Isus este extrem de aproape...
Adăugat în 18/02/2010
ISRAEL FII BINECUVANTAT!
ESTI GATA???? ASTA E INTREBAREA!
Adăugat în 08/03/2010 de UCENICII
as dori sa stiu cu adevarat daca sa inceput constructia templului.Daca sa inceput atunci intram in cei 3ani si jumatate din cartea lui Daniel de pace ,dupa care vin ceilalti 3 ani si jumatate de necaz .Cuvintul lui Dumnezeu se implineste cu privire la vremurile din urma.
Adăugat în 20/04/2010 de moldovan.liviu
Opțiuni