Conferinta Peniel
Adăugată de user necunoscut in 05/02/2010, citită de 2.700 ori
Autor: Lucian Oniga, Categorie: Evenimente
Conferinta Peniel
Dragi prieteni,

In ciuda vestilor rele pe care le auzim in fiecare zi, asistam la o miscare de rugaciune in care este angrenata nu numai fratietatea din alte tari, ci si Biserica lui Cristos din Romania. Retelele de rugaciune, conferintele si intalnirile speciale de mijlocire in care sunt angrenati tot mai multi frati sunt premize incontestabile care pregatesc mult asteptata trezire din tara noastra.

Suntem bucurosi sa auzim ca in aceste miscari de rugaciune tinerii formeaza majoritatea. Acest fapt ne intareste speranta ca revitalizarea Bisericii va incepe cu tinerii, iar apoi va cuprinde intreaga Biserica. Rugaciunea este si ramane cheia trezirii!

Pentru a accentua pocainta autentica necesara oricarui om, Fundatia Peniel isi propune sa trateze acest subiect in cea de-a 14-a Conferinta Nationala de Tineret, la Targu Mures, pe 9-10 aprilie a.c. Pocainta autentica trebuie sa se vada printr-o transformare autentica!

Noutatea acestui eveniment va consta in faptul ca, pe langa sesiunile plenare obisnuite din Sala Sporturilor, in paralel, participantii la conferinta vor avea ocazia sa se alature bisericilor locale intr-un maraton de necurmata inchinare prin rugaciune, lauda, proclamare si citire a Evangheliei. Vrem ca, pe intreaga durata a conferintei, zi si noapte, tinerii sa aiba ocazia unei experiente unice, in care sa stea inaintea Domnului pana cand Acesta Isi va arata Fatza. Numai in agonie si asteptare a putut Iacov sa vada Fatza Domnului la Peniel (vezi Gen. 32)!

Ne rugam ca acest eveniment sa ajute la transformarea cat mai multor tineri dupa chipul lui Cristos. Prin urmare, daca aveti nevoie de o revigorare spirituala, de o schimbare supranaturala in anumite domenii, de un Mantuitor real care poate sa va dea o pocainta autentica si sa va pregateasca pentru intalnirea cu Sine, planificati sa fiti la Targu Mures pe 9-10 aprilie! Nu veti regreta!

Va rugam sa mijlociti impreuna cu noi pentru aceasta intalnire in fiecare zi si, in mod deosebit, in fiecare zi de 3 a lunilor care ne stau in fatza pana la conferinta!

Va multumim si va asteptam!

In curand vom afisa pe situl www.peniel.ro si alte detalii necesare. (Ne cerem scuze pentru nefunctionarea sitului pana acum. Am avut mari probleme tehnice si inca se mai lucreaza la el.)

Cu drag,
Echipa Peniel

Știre preluată de pe www.peniel.ro
Mergeți în toată lumea și faceți ucenici...
Mergeti,dar mergeti...
Răscumpăraţi vremea, căci zilele sunt rele. Nu mai avem timp de spectacole, trebuie să facem lucruri concrete pentru cei ce ne înconjoară. Domnul ne trimite, dar ne dă și adresele la care trebuie să mergem. Matei 25:35 "Căci am fost flămând, şi Mi-aţi dat de mâncat; Mi-a fost sete, şi Mi-aţi dat de băut; am fost străin, şi M-aţi primit;

Matei 25:36 am fost gol, şi M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav, şi aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă, şi aţi venit pe la Mine."
Adăugat în 09/02/2010
buna
Nu cred ca rugaciunea este cheia trezirii. Cum puteti sa mai credeti asta cand vedeti ca nu se schimba nimic? Oamenii merg cu pacat in biserica si ies si mai insetati de a pacatui. Pacatul este zidul care ne desparte de Dzeu si doar curatirea de pacate este drumul spre trezire. care este o trezire persoana in primul rand. Nu asteptati sa se schimbe altii ci eu, tu trebuie sa fim primii.
Adăugat în 10/02/2010
buna
Nu cred ca rugaciunea este cheia trezirii. Poti sa te rogi pana nu mai poti, daca ai pacat in inima. Cum puteti crede ca rugaciunea schimba un om? Astazi merg oameni in biserica, se roaga , plang., ridica maini in semn de predare si ies si sunt aceiasi oameni, asta nu e intoarcere la Dzeu. Cand te intorci la Dzeu cu adevarat in acelasi timp iti intorci fata de la pacat. Cheia trezirii cred ca este despartirea de pacat, marturisirea pacatului unui om a lui Dzeu care se roaga pentru noi, punerea in ordine cu oamenii carora le-am gresit si trairea unei vieti noi! Astazi multi spun ca sunt crestini dar doar roada (viata, trairea) poate sa adeverasca aceasta.
Curatiti-va, sfintiti-va, paziti-va de pacat si vegheati.
Adăugat în 10/02/2010
cănd suntem insuflați de Duhul
Cheia trezirii cred ca este despărțirea de păcat, mărturisirea păcatului , unui om a lui D-zeu care se roagă pentru noi, punerea în ordine cu oamenii cărora le-am greșit și trăirea unei vieți noi! Domnul Iesus Hristos să te binecuvănteze .
Adăugat în 11/02/2010
Isus Hristos e Domnul
Oameni dragi si scumpi,
de ce nu va deschideti ochii si sa vedeti ca atat timp il faceti pe Dumnezeu un dumnezeu in 3 persoane,nu o sa aveti NICIODATA nici o trezire adevarata.Dumnezu nu a lucrat nicodata cu organizatiile religioase oricare ar fi acestea..EL lucra cu omul personal.Voi lucratori ai bisericilor de ce nu le spuneti la oameni adevarul si de ce botezati in Numele Tatalui,Fiului si al Sfantului Duh?
Apostolii au botezat in numele Domnului Isus Hristos,singurul nume in care se gaseste mantuirea!!Oameni sinceri si scumpi cercetati scripturile!! cititi Faptele Apostolilor si faceti doar cum au facut apostolii lui Isus si aveti viata vesnica..sau apostolii Domnului Isus Hristos nu au dreptate si au acesti lucratori? Nu exista sfanta treime exista doar Sfantul lui Israel,descoperit in omenire ca Tatal apoi ca Fiul si acum ca Duhul Sfant in oameni..cercetati scripturile ca si crestinii din Bereea,Domnul Isus Hristos sa aiba mila de noi toti!!!
Adăugat în 11/02/2010
Doar un gând
Mircea, în opinia mea cred că sunt unii care cred că Domnul Iesus Hristos nu-i de o ființă cu Tatăl.Tu ce spui? Crezi ca există astfel de oameni ?
Adăugat în 12/02/2010
Opțiuni