Solicitări de rugăciune în urma violenţei
Adăugată de user necunoscut in 30/01/2010, citită de 2.458 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Solicitări de rugăciune în urma violenţei
Fundaţia Barnabas le-a cerut creştinilor să se roage pentru credincioşii din anumite zone din Asia, Africa şi lumea arabă, care a intrat sub atac în perioada Crăciunului şi a Anului Nou.

Misiunea ce sprijină biserica persecutată a spus că nivelul de violenţă împotriva minorităţilor creştine cu privire la anotimpul festiv, este “şocant”. Ea crede că atacurile au fost planificate în mod intenţionat pentru a coincide cu ziua de Crăciun în Vest pe data de 25 dec. şi ziua de Crciun din Est, pe data de 7 ianuarie.

Cel puţin 3 creştini au fost omorâţi în ultima lună când au explodat două bombe lângă bisericile din nordul oraşului irakian, Mosul.

Pastorul uneia din biserici a spus Fundaţiei Barnabas: “Cuvintele nu potr descrie ce s-a întânplat…dar noi ne vom ruga pe străzi, în case, în magazine. Dumnezeu este peste tot, nu doar în biserici.”
Fundaţia Barnabas a spus că tensiunea este extreme de ridicată în Iran şi în anumite părţi din Irak doarece festivalul principal Shia din Ashura s-a aflat la doar două zile după Crăciun, pe data de 27 dec. În Basra, musulmanii Shia i-au avertizat pe creştini să nu sărbătorească Crăciunul în vreun fel decât prin frecventarea bisericii, a spus pastoral.

Creştinii din Pakistan au fost de asemenea forţaţi să sărbătorească Crăciunul mai puţin, sub protecţia forţelor de securitate ale guvernului. Poliţia i-a avertizat pe creştini să-şi diminueze activităţile de-a lungul sezonului festiv de teamă să nu mai fie tulburări la sfârşit de an, provocate de violenţa criminală împotriva minorităţilor creştine.

În Algeria, musulmanii au invadat serviciile divine de două ori. Pe data de 26 dec., s-a raportat că un grup de aprox. 20 de musulmani i-au blocat pe creştini să intre de Crăciun în biserică, în oraşul Tizi-Ouzou, Biserica a fost atacată din nou după o săptămână, când un grup de musulmani a invadat în timpul serviciului divin, lovindu-l pe pastor. Mai târziu, a intrat au vandalizat biserica şi i-au dat foc.

În ultima săptămână, cel puţin 8 biserici şi o şcoală creştină din Malaezia au fost atacate de bombe cu foc, în timpul unui verdict la curte afirmând că non-musulmanii sunt de asemenea intitulaţi să folosească cuvântul “Allah”, ca fiind Dumnezeu.

Dr. Patrick Sookhdeo, directorul internaţional al fundaţiei Barnabas, a spus: “sărbătorile creştine aduc adesea violenţă crescută anti-creştină, şi în ultimile câteva săptămâni am văzut intensificarea atacurilor în mai multe ţări, în timpul Crăciunului.”
“Vă rog, să-i susţineţi pe fraţii noştri credincioşi în rugăciunile voastre, rugându-L pe Domnul să-i protejeze şi să-i susţină.”

De asemenea, rugaţi-vă ca cei ce caută să aducă teroare şi distrugere creştinilor în aceste vremuri deosebite, să vadă în victime o atitudine de pace, iubitoare şi iertătoare şi ca inimile lor să se schimbe.”

Știre preluată de pe www.christiantoday.com
Ruga
Doamne, Dumnezeule te rog in Numele Domnului Iesus Hristos si prin puterea Duhului Sfant sa dai putere de credinta tuturor crestinilor din Asia, Africa si celor din lumea araba . De asemenea te mai rog ca cei ce caută să aducă teroare şi distrugere creştinilor în aceste vremuri deosebite, să vadă în victime o atitudine de pace, iubitoare şi iertătoare asa incat inimile vrasmasilor să se schimbe.
Adăugat în 30/01/2010
Tata ceresc,in numele Domnului Isus te rog sa dai putere si credinta tuturor cretinilor din lumea araba si din Asia si Africa,ocrotestei de orice rau.Tata,deasemenea te rog sa deschizi inimile si ochii oamenilor sa se pocaiasca.In Numele Domnului Isus Amin!
Adăugat în 21/02/2010
Opțiuni