Incep negocierile pentru eliberarea crestinilor ostatici din Yemen
Adăugată de user necunoscut in 30/01/2010, citită de 2.054 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Incep negocierile pentru eliberarea crestinilor ostatici din Yemen
Se zvoneste ca autoritatile din Yemen, au inceput negocierilor pentru eliberarea celor sase crestini ostatici – o familie de 5 persoane din Germania si un inginer britanic – care au fost rapiti, in iunie, impreuna cu inca trei femei. Corpurile celor trei femei, Rita Stumpp(26), Anita Gruenwald(24) si Eom Young-sun(33), dupa scurt timp dupa rapire, au fost gasite. Pana recent, oricum starea lui Iohannes (37), sotia lui Sabine (37) si copiii lui Lydia (5), Anna (3) si Simon (1), a fost necunoscuta, la fel ca si Anthony. Rapitorii au cerut o rascumparare de 2 miloane de dolari cat si imunitate, o libera trecere si o garantie ca nu vor fi dati pe mainile vecinilor din Arabia Saudita.

Rugati-va ca eforturile depuse in negocierile pentru eliberarea crestinilor sa aiba success. Rugati-va pentru protectia si sanatatea credinciosilor rapiti. Rugati-va ca rapitorii lor Il cunoasca pe Isus Hristos prin marturia acestora.

Știre preluată de pe www.persecution.net
iertare
eu vreau sami cer iertare Domnului ca de cele mai multe ori nu ma rog pentru misionari fie ca uit sau din lipsa de date .Domnul sa binecuvinteze fam germana care sia lasat confortul de acasa pentru a merge sa spuna si altora de dragostea lui Dumnezeu
DOMNUL SAI TINA IN MINA LUI
Adăugat în 31/01/2010
Opțiuni